Mekaniker till Karleby

Käyttöauto Oy är ett traditionsrikt familjeföretag och en föregångare inom flermärkesrepresentation i Finland. För närvarande representerar vi sammanlagt 16 bilmärken på våra 12 försäljningspunkter, bl.a. i Jyväskylä, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa. Över 500 yrkesmänniskor i bilbranschen är anställda hos oss. Käyttöauto i Karleby utför service på BMW, Citroën, Mercedes-Benz, Nissan, Opel och Škoda.

Vi söker en Škoda-mekaniker till Karleby.

Vi söker en blivande Škoda-mekaniker till Karleby. På vår verkstad består arbetsuppgifterna av service- och reparation av Škoda och andra bilmärken vi representerar.

Vi förutsätter att du har utbildat dig till bilmontör eller fordonsmekaniker och har ett giltigt körkort. Du har grundläggande färdigheter i datateknik och du betjänar kunderna på ett smidigt och flexibelt sätt. Du arbetar självständigt och initiativrikt, men har också god samarbetsförmåga. Kunskap om de bilmärken vi representerar och praktisk erfarenhet från tidigare arbetsuppgifter ses som en fördel.

Vi erbjuder moderna verktyg och en möjlighet för skolning. Hos oss får du en möjlighet att utveckla din karriär inom mångsidigt servicearbete med en arbetsgemenskap som består av utbildade specialister.

Platsen fylls genast när vi hittat rätt person.

Blev du intresserad? Ring Niklas för mer information och kom överens om en tidpunkt för intervju!

Servicechef Niklas Storbacka, tel. 044 5502 788.

Ansökningarna skickas så snart som möjligt med den elektroniska rekryteringsblanketten.