Renault/Dacia-mekaanikko Tampereelle

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa. Oletko sinä seuraava huipputyyppimme?

Haemme Tampereelle Renault/Dacia-mekaanikkoa.

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus. Meille kokemustakin tärkeämpää on tahto kehittyä!

Odotamme sinulta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Renault/Dacia-tuntemus ja aiemman työkokemuksen kautta hankitut käytännön taidot katsotaan eduksi. Autosähköosaaminen on etu. Lisäksi edellytämme intoa uuden oppimiseen nopeasti kehittyvän autotekniikan parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työn lisäksi työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8–16 korjaamopäällikkö Ilkka Huhtanen puh. 044 5501 567, ilkka.huhtanen@kayttoauto.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 14.8.2020 mennessä sähköisellä rekrytointilomakkeella.