Serviceavtal 

Med serviceavtal tar du hand om din bil på ett förnuftigt sätt

Serviceavtalet är en genial lösning som hjälper dig att sköta bilens service- och reparationskostnader på ett riskfritt och enkelt sätt. Avtalet omfattar alla obligatoriska periodiska underhåll samt service och reparationer som beror på naturligt slitage och inte omfattas av den normala garantin.

Servicetavtalets idé är enkel: mot månadsavgifterna som du betalar får du utan extra avgift rätt att lämna in din bil för service och reparation till Käyttöauto under hela den tid avtalet är i kraft. Med hjälp av avtalet känner du till de framtida servicekostnaderna. Du vet noggrant på förhand hur mycket det kostar per månad att skaffa, äga och underhålla din bil.

Tack vare förmånerna som du får med serviceavtalet säkerställer du det bästa möjliga andrahandsvärdet för din nya bil. Då din bil har underhållits på bästa möjliga sätt är den senare också det pålitligaste alternativet för den som använder bilen efter dig.

Serviceavtalens avtalsperioder och -villkor varierar beroende på märke. Via länkarna nedan kan du läsa mer om serviceavtalen för olika märken.