Nya BYD Han 4x4

Nu i försäljning hos Käyttöauto!

Vinnare av iF design award

BYD Han tar med dig på en unik åktur med en acceleration från 0–100 km/h på bara 3,9 sekunder. BYD Han har en räckvidd 521-662 km* (WLTP). Fyrhjulsdriften med dualmotor ger enastående säkerhet i alla väderförhållanden. 

Den ljusa och rymliga kupén är designad för högsta komfort. Från solsken till stjärnorna, det skjutbara panorama glastaket med justerbart solskydd låter dig omfamna himlens skönhet. Med uppvärmda säten och en uppvärmd ratt kommer ingen i bilen att frysa. Sätena är tillverkade av ett mjukt nappaläder med unika detaljer för att förstärka komfort och lyxkänslan. Slappna av och njut av resan.

BYD Han 4x4 fr. 72 500 €

Fri bilförmån 1 030 €/kk, bruksförmån 955 €/kk


 

Kompromisslös design och komfort

Här får interiören och kontrollpanelen exceptionell uppmärksamhet. Mittkonsolen har en 15,6-tums multimedia-pekskärm för att göra upplevelsen enklare och trevligare.

Här finns elektriskt justerbart förar- och passagerarsäte. Takluckan ger ett otroligt ljus och AC-panelen kontrollerar temperatur och luftflöde så varje åktur är en ren njutning.

Kompromisslös design och komfort

Dynaudio ljudsystem

Njut av exceptionell ljudkvalitet från det världsberömda surroundljud-systemet Dynaudio, konstruerat i Danmark, som kommer från 12 högtalare i HiFi-klass.

Dynaudio ljudsystem

Stämningsbelysning

Du kan justera stämningsbelysningen så att den passar dig.

Stämningsbelysning

Ladda upp för nästa äventyr

Den fyrhjulsdrivna elbilen BYD Han 4×4 är utrustad med ett Blade-batteri med en kapacitet på 85,4 kWh. Den kan acceptera 6,6 kW växelströmsladdning (AC) och 120 kW likströmsladdning (DC).

Dessutom är BYD Han 4×4 utrustad med en värmepump som ökar uppvärmningen av bilens interiör under kalla förhållanden.

Ladda upp för nästa äventyr

 
GARANTI

BYD Han bilgaranti är 6 år eller 150 000 km och batterigarantin är 8 år eller 200 000 km.
 


BYD Han pris från 71 900 €, leveranskostnader 600 €, totalpris 72 500 €. CO0 g/km. Räckvidd med el 521 km* (WLTP). Fri bruksförmån 1 030 €/kk, bruksförmån 955 €/kk. 

*Fordonets driftavstånd på el definieras enligt den globalt enhetliga testmetoden (WLTP). Bilens bränsleförbrukning och elektrisk räckvidd påverkas bland annat av andelen elektrisk körning, körstil, körhastighet, utomhustemperatur, väder- och körförhållanden samt bilens belastning.