Helt nya Audi Q4 e-tron Progress – helelektrisk upplevelse

Nu i försäljningen hos Käyttöauto. 

Räckvidd 534 km*

Audi Q4 e-tron erbjuder en rymlig interiör med smarta förvaringslösningar. Baksätet bjuder på gott om benutrymme och interiören bjuder på många förvaringsutrymmen på totalt 25 liter, inte minst ett praktiskt och ergonomiskt förvaringsfack för 1-litersflaskor i den övre delen av förardörren. Det här är en riktig allroundbil för familjen. Nu finns första exemplaren av Q4 e-tron hos Käyttöauto för provkörning. Ta nästa steg mot en helelektrisk upplevelse genom att kontakta våra Audi-försäljare för mer information och tidsbokning. 

Audi Q4 e-tron Progress-kollektionen är samma avancerade Audi Q4 e-tron på utsidan, och ännu mer avancerad undertill. Audi Q4 e-tron är nu ännu effektivare, går längre och laddar ännu snabbare än tidigare**. I standardutrustningen ingår nu även förvärmning av batteriet bland annat.

Det är framsteg man kan känna.

Audi Q4 e-tron Progress -modellserien fr. 56 590 €

Audi Q4 e-tron Land of quattro

Nu den nya elektriska quattro-fyrhjulsdriften till priset av bakhjulsdrift i SUV-modellen Q4 e-tron och andra påtagliga Land of quattro-förmåner. Nya specialprissatta Land of quattro-utrustningspaket finns också tillgängliga.

Audi Q4 e-tron Land of quattro
fr. 55 990 €

Din förmån även 4 000 €

Nu Audi Q4 e-tron Land of quattro till ex. 699 €/män***

Priset innehåller ett vinterdäckpaket med original Audi-fälgar. 

Erbjudandet gäller fram till 29.2.2024.