Audi Approved :plus -bytesbilsgaranti

Nästan nya Audibilar i drömskick. Noggrant kontrollerade, minst 12 månaders garanti och klara för leverans. Audi Approved :plus är det självklara valet för dig som vill köpa en begagnad Audi. Det är bilar i drömskick som genomgått en omfattande och noggrann 110-punktskontroll. Din Audi Approved :plus-återförsäljare erbjuder dig dessutom en rad andra tjänster som uppfyller mycket höga krav på ett tryggt bilägande.

:plus 110-punkterskontroll

Alla programmets bilar har genomgått en noggrann och omfattande 110-punktskontroll där bilens samtliga funktioner testas. Om något behöver bytas används uteslutande Audi Originaldelar. Efter kontrollen undertecknas ett protokoll av verkstadsförmannen och läggs i bilen.

:plus 12 månaders garanti

Audi Approved :plus -bytesbilar beviljas ett garanti på 12 månader eller 20 000 km. Kontakta våra bilförsäljare för mer information.

:plus Serviceavtal för Audi-bytesbil

Det är möjligt att göra ett serviceavtal för till och med fem år till en Audi Approved :plus -bytesbil. Serviceavtalets månadsrat täcker både schemalagd service och reparation. Tilläggsinformation och serviceavtalserbjudande får du av våra försäljare.

:plus Ersättningsbil

Om du behöver besöka oss på verkstaden med din bil så erbjuder vi dig en ersättningsbil till rimlig kostnad. Alla Audi Approved :plus -bytesbilar har också Audi Liikkumisturva i kraft. För mer information över Audi Liikkumisturva får du hos Audi-återförsäljare eller på Audi Audi Liikkumisturva -sidan.

:plus Finansiering

Käyttöauto erbjuder attraktiva och individuellt anpassade finansieringstjänster med låga månadsavgifter och flexibla möjligheter då kontraktet löper ut. Be om finansieringserbjudande av våra bilförsäljare.

:plus Försäkring

Käyttöauto är alltid en professionell partner för att hjälpa dig med fordonsförsäkringsärenden och tar hand om det för dig vid behov. Försäljarna har också den bästa informationen gällande aktuella försäkringserbjudanden.

:plus Provkörning

Om du vill veta vilken bil som passar dig bäst, ger våra bilförsäljare gärna bilen du vill ha på provkörning.

:plus Värdering av bytesbil

När du köper en Audi Approved :plus -bytesbil, gör våra försäljare gärna ett konkurrenskraftigt köperbjudande för din nuvarande bil.

:plus 10 dagars bytesrätt

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt val, kan du byta din Audi Approved :plus -bil till en annan Audi Approved :plus -bytesbil inom tio arbetsdagar efter att köpeavtalet gjorts. Kontakta våra bilförsäljare för mera information om villkoren.