KÄYTTÖAUTON PALVELUT TAKSIAUTOILIJOILLE PIRKANMAALLA

Käyttöautossa Tampereella tarjoamme taksiautoilijoille palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat

  • myynti
  • omamekaanikko
  • huolto

Myynti

Uuden työvälineesi valinnassa saat meiltä asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Uusien autojen lisäksi saat meiltä ammattitaitoiset huolto- ja varaosapalvelut, monipuoliset oheispalvelut – kauttamme hoituvat myös rahoitus- ja vakuutusasiat. Uusiin autoihin kuuluu myös taksitakuu (laajuus vaihtelee merkeittäin).

Automyynnissä sinua palvelee Juuso Lintukangas, [email protected] tai puh. 044 5501 529.

Volvo Omamekaanikko®

Käyttöautossa sinua palvelevat omamekaanikot, jotka tuntevat sekä sinut että autosi. Voit varata huollon suoraan heiltä ilman välikäsiä ja saat myös aina neuvoja autosi hyvään huolenpitoon. Kun tuot autosi huoltoon, voit halutessasi asioida autostasi kaiken oleellisen tietävän mekaanikon kanssa. Hänen kauttaan saat kaikki palvelut autoosi, ja hän soittaa sinulle itse, jos autolle on tehtävä lisätöitä. Myös esimerkiksi renkaiden vaihto hoituu omamekaanikon kautta.

Lue lisää

Huolto

Merkkihuoltomme huolehtii autostasi asiantuntemuksella! Huoltopalvelumme perustuu henkilöstön jatkuvaan koulutukseen ja erikoisosaamiseen, alkuperäisvaraosiin sekä jatkuvasti kehittyviin työmenetelmiin ja asiakaspalveluun. Takaamme sinulle ja autollesi luotettavat, turvalliset ja taloudelliset ajokilometrit.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta mahdollista palvelua ja panostamme siihen, että työkaluna toimiva auto saadaan huollettua mahdollisimman pian. Asiakasystävälliset taksihuoltohinnat ja huolto-ohjelma on räätälöity ammattiautoilijoiden tarpeisiin.

Palvelumme taksiautoilijalle

  • vikadiagnoosi 1 vrk:n kuluessa (arkisin klo 7.00–17.00, muina aikoina tiepalvelu)
  • merkityt pysäköintipaikat takseille
  • merkkikohtainen tiepalvelu

Tervetuloa palveltavaksi Käyttöautoon Tampereelle!