Sähköautoilu Uutiset

Käyttöauto sähköistyy entisestään

Käyttöauto Seinäjoen Pohjankaaren sekä Tampereen toimipisteen pihaan on avattu uusi sähköautojen suurteholatauskenttä.

24.05.2022

Käyttöauto sähköistyy entisestään

Käyttöauto Seinäjoen Pohjankaaren ja Tampereen toimipisteiden pihaan on avattu uusi sähköautojen suurteho­latauskenttä. Sähköautojen lisääntyessä katukuvassa, myös sähköautojen latauspisteitä tarvitaan koko ajan runsaammin kattamaan kasvava kysyntä. Sekä Seinäjoen että Tampereen uusilta superteholatauskentiltä löytyykin tilaa nyt kahdeksalle lataajalle. Yhteisteholtaan suurteholatauskenttä on 450 kW ja yksi lataaja voi ladata autoaan jopa 250 kW:n teholla.

Käyttöauton pihoissa olevia suurteholatauskenttiä operoi Recharge.

Kätevä pysähdyspaikka

Sekä Seinäjoen että Tampereen suurteholatauskenttä ovat optimaalisilla paikoilla ajatellen pidemmän matkan reissaajia. Auto on helppo jättää lataukseen Käyttöauton pihaan ja käydä sillä aikaa sisällä kahvitauolla. Samalla on oiva tilaisuus tutustua Käyttöauton laajan sähköautojen valikoimaan, jos oman auton päivitys alkaa olla ajankohtaista. Latauksen jälkeen voikin taas suunnatta ladatulla autolla jatkamaan matkaansa. Helppoa ja mutkatonta!

Usean palveluntarjoajan latausverkosto

Rechargen operoima latausverkosto on avoin useille palveluntarjoajille ja asiakkaana saat valita sinulle sopivan. Latausasemalla voit maksaa joko käyttäen verkkomaksua tai tekstiviestiä tai palveluntarjoajan sovelluksen ja RFID-tunnisteen avulla. Hinta riippuu siitä, miten lataus aloitetaan. Voit lukea lisää Recharge Suomen nettisivuilta.

Sähköautoja nopeaan toimitukseen

Sähköautoilu Uutiset