Audi Approved :plus -vaihtoautotakuu

Varmasti laadukas

Audi Approved :plus -vaihtoautot ovat erittäin houkutteleva vaihtoehto Premium-luokan autoiluun. Valikoimassa on loistokunnossa olevia Audi-vaihtoautoja. Autot ovat huolellisesti tarkastettuja ja erinomaisessa kunnossa. Voit luottaa siihen, että ostamasi auto täyttää korkeat vaatimukset ja ilahduttaa sinua pitkään.

:plus 110 kohdan tekninen tarkastus

Jokainen Audi Approved :plus -vaihtoauto käy läpi perusteellisen 110 kohdan teknisen tarkastuksen. Siinä auton lukuisat eri toiminnot tarkastetaan ja tarvittaessa kunnostetaan Audin alkuperäisosilla. Saat tarkastuksesta Audi-huollon hyväksymän todistuksen.

:plus 12 kk takuu

Audi Approved :plus -vaihtoautolle myönnetään 12 kuukauden tai 20 000 km takuun. Lisätietoja saat automyyjiltämme.

:plus Audi-vaihtoauton huolenpitosopimus

Audi Approved :plus -vaihtoautoon on mahdollista tehdä jopa viiden vuoden huolenpitosopimus. Huolenpitosopimuksen kuukausierä kattaa niin auton määräaikaishuollot kuin korjauksetkin. Tarkempia lisätietoja ja huolenpitosopimustarjouksen saat myyjiltämme.

:plus Sijaisauto

Jos autosi joutuu korjaamolle – vaikka tarkastushuoltoon, tarjoamme käyttöösi edullisen sijaisauton. Kaikissa Audi Approved :plus -vaihtoautoissa on myös voimassa Audi Liikkumisturva, jonka tarkoituksena on liikkumisen varmistaminen tien päällä sattuvissa yllättävissä tapauksissa. Lisätietoa Audi Liikkumisturvasta saat Audi-jälleenmyyjältä tai Audi Liikkumisturva -sivulta.

:plus Rahoitus

Käyttöauto tarjoaa sinulle yksilöllisiä rahoituspalveluja, joissa on edulliset kuukausierät ja jotka ovat joustavia sopimuksen päättyessä. Kysy rahoitustarjousta automyyjältä.

:plus Vakuutus

Käyttöauto on aina ammattitaitoinen kumppani auttamaan sinua ajoneuvon vakuutusasioissa ja hoitaa sen tarvittaessa puolestasi. Myyjillä on myös paras tieto ajankohtaisista vakuutustarjouksista.

:plus Koeajo

Jos haluat selvittää, mikä auto olisi sinulle sopivin, automyyjämme antaa mielellään haluamasi auton koeajoon.

:plus Vaihtoauton arviointi

Kun ostat Audi Approved :plus -vaihtoauton, automyyjämme tekee mielellään kilpailukykyisen ostotarjouksen nykyisestä autostasi.

:plus Vaihto-oikeus

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valintaasi, voit vaihtaa Audi Approved :plus -autosi toiseen Audi Approved :plus -vaihtoautoon kymmenen arkipäivän kuluessa kauppasopimuksen tekemisestä. Lisätietoja ehdoista saat automyyjältä.