Citroën-henkilö- ja tavara-autot Käyttöautosta

Käyttöauto – täyden palvelun Citroën-autotalo Jyväskylässä, Kokkolassa ja Seinäjoella.

Citroën myynti

Citroën-myynti löytyy Käyttöautosta Jyväskylästä, Kokkolasta ja Seinäjoelta. Olemme luotettava Citroën-jälleenmyyjä ja Citroën-myynti auttaa sinua kaikessa mitä tarvitset, kun haaveissa on uusi Citroën; koeajo, rahoitus sekä takuu. Citroën-myynti ja Citroën-merkkihuolto palvelevat sinua kaikissa Citroën-auton tarpeissasi.

Citroën-mallisto tarjoaa auton kaikkiin tarpeisiin. Käyttöautosta myös uusi Citroën heti ajoon! Uusien Citroën-autojen lisäksi löydät meiltä myös täydellisen valikoiman Citroën-esittelyautoja ja Citroën-vaihtoautoja. Meiltä myös Citroën-pakettiautot sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Citroën-mallisto tarjoaa laatua, suorituskykyä ja mukavuutta vuosikymmenten kokemuksella. Citroënin tavara-autot ovat ihanteellisia ammattikäyttöön. Tarpeistasi riippuen kapasiteetti ja tekniset ominaisuudet tarjoavat sinulle optimaalisen kuljetusratkaisun.

Tutustu ajankohtaisiin Citroën-tarjouksiin. Uudet Citroënit löydät Käyttöautosta Jyväskylästä, Kokkolasta ja Seinäjoelta, tervetuloa!

Citroën-mallisto

Citroën on perinteinen ja tunnettu ranskalainen autovalmistaja, jonka ratkaisut ovat olleet aina erittäin innovatiivisia. Citroënin muotoilu on omaperäistä ja tunnistettavaa. Sisätilat on suunniteltu tilaviksi, pelkistetyiksi ja paljon säilytystilaa sisältäviksi. Mukavuuden käsite on kuulunut Citroënin malliston sydämeen jo yli 100 vuoden ajan. 

Citroënin henkilöautomallisto koostuu tilavista ja toimivista ajoneuvoista: C3, ë-C3, C3 Aircross, Ë-C4, C4, C4 X, C5 Aircross SUV ja C5 X. Erittäin tilavasta perheautosta Citroën Berlingosta on saatavissa myös pakettiautoversio Berlingo Van. Myös Spacetourerista on saatavilla 6–9-paikkaisena tila-autona ja tavara-autona. Citroënin tavara-automallistoon kuuluvat Berlingo Vanin ja Spacetourerin lisäksi suositut Jumper, Jumpy ja ë-Jumpy.

 

TUTUSTU MALLISTOON MAAHANTUOJAN SIVUILLA citroen.fi

Citroën myynti

Uudet Citroënit