Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Våra sponsringsobjekt

 

Nooralotta Neziri kör Käyttöautos Audi

För häcklöparen Nooralotta Neziri är avstånden inga hinder tack vare Käyttöautos Audi

Nooralotta Neziri (f. 9.11.1992) har sprungit sig in bland den finländska eliten i häcklöpning och även in i finländarnas hjärtan. Trots sin unga ålder är Nooralotta en strålande förebild både för yngre och äldre idrottare. Hon utnämndes till Årets Förebild på Finlands Idrottsgala 2013. Denna målmedvetna, uthålliga unga idrottare med gott uppträdande sköter plikttroget även sina universitetsstudier vid sidan om den målinriktade elitidrotten.

Nooralotta bor i Björneborg med sin familj och tävlar för Turun Urheiluliitto. Hon tränar med segervilja mot nya mål med hjälp av tränaren Jussi Ihamäki. Nooralotta innehar det finska rekordet i 60 m och 100 m häcklöpning för damer.

Käyttöauto hoppas att nya Audi A1 ska ge Nooralotta bra fart redan före tävlingarna. Mer information om Nooralotta hittar du på adressen www.nooralotta.fi

Tero Pitkämäki kör Käyttöautos Audi-kombi

I spjutkastaren Tero Pitkämäkis kombi ryms både karriären och familjen

Tero Pitkämäki (f. 19.12.1982) är en av våra mest framgångsrika spjutkastare. Pitkämäki har en imponerande karriär bakom sig, men han har fortfarande siktet inställt på den bästa möjliga prestationen. Även om Teros karriär rymmer skador och besvikelser har han kämpat vidare med finsk sisu.  Ett bevis för hans attityd är att han tre gånger valts till Årets Idrottare i Finland, 2007, 2013 och 2015. Europeiska friidrottsförbundet utnämnde Pitkämäki till årets europeiska herrfriidrottare 2007. Teros förening är Seinäjoen Seudun Urheilijat och hans tränare är Hannu Kangas.

Tero har många fina resultat att visa upp: I stortävlingar har han bl.a. vunnit VM-brons i Peking 2015, EM-brons i Zürich 2014, VM-silver i Moskva 2013, EM-brons i Barcelona 2010, brons i olympiska spelen i Peking 2008 och VM-guld i Osaka 2007. 

Familjepappan Tero kör Käyttöautos Audi-kombi. Mer information om Tero hittar du på adressen www.teropitkamaki.com

Dela via e-post