Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Våra sponsringsobjekt

 

Tero Pitkämäki kör Käyttöautos Audi-kombi

I spjutkastaren Tero Pitkämäkis kombi ryms både karriären och familjen

Tero Pitkämäki (f. 19.12.1982) är en av våra mest framgångsrika spjutkastare. Pitkämäki har en imponerande karriär bakom sig, men han har fortfarande siktet inställt på den bästa möjliga prestationen. Även om Teros karriär rymmer skador och besvikelser har han kämpat vidare med finsk sisu.  Ett bevis för hans attityd är att han tre gånger valts till Årets Idrottare i Finland, 2007, 2013 och 2015. Europeiska friidrottsförbundet utnämnde Pitkämäki till årets europeiska herrfriidrottare 2007. Teros förening är Seinäjoen Seudun Urheilijat och hans tränare är Hannu Kangas.

Tero har många fina resultat att visa upp: I stortävlingar har han bl.a. vunnit VM-brons i Peking 2015, EM-brons i Zürich 2014, VM-silver i Moskva 2013, EM-brons i Barcelona 2010, brons i olympiska spelen i Peking 2008 och VM-guld i Osaka 2007. 

Familjepappan Tero kör Käyttöautos Audi-kombi. Mer information om Tero hittar du på adressen www.teropitkamaki.com

Skidåkare Ristomatti Hakola åker på tränings- och tävlingsresor med Käyttöautos Volkswagen Golf -kombi.

Ristomatti Hakola (f. 15.4.1991) bor i Kankaanpää och representerar Jämis Jänne. Skidåkaren har under sin karriär vunnit tre individuella finländska mästerskap och skidat i två elittävlingar. I VM i Falun 2015 kom han på nionde plats i sprint och i VM i Lahtis 2017 uppnådde han sjätte plats i sprint.

Du kan följa Ristomattis karriär på Facebook - RistomattiHakolaOfficial.

Dela via e-post