Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.
Käyttöauto Huoltotili, autohuollon rahoitus

Käyttöauto Servicekonto

Köp nu, betala i februari!

Räntan på Käyttöauto Servicekonto år nu 0 % och kostnaderna 0 €*

Erbjudandet är i kraft 1.9–15.11.2018 och gäller reservdelar, bilservice och våra andra servicetjänster som betalas med Servicekontot.

*Exempel på ett kampanjköp som kunden betalar i sin helhet i februari: kreditköp 1 000 €, ränta 0 %, behandlingsavgift 0 €/mån., uppläggningsavgift 0 €, effektiv årsränta 0 %, kreditkostnad 0 €, betalningsrat 1 000 €, totalt belopp att betala 1 000 €. Exemplet är beräknat 15.8.2018. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv årsränta. Kreditgivaren är Resurs Bank AB, PB 3900, 00002 Helsingfors.


Käyttöauto Servicekonto är ett smidigt och förnuftigt sätt att betala till exempel servicen på din bil hos Käyttöauto. Du kan dela upp betalningen av dina inköp eller den tjänst du beställt och själv bestämma månadsbeloppet. Du kan ansöka om krediten redan på förhand genom att fylla i ansökan nedan eller på vårt kontor. Kreditgivare är Resurs Bank AB.

Fördelar med finansieringen:

  • Du betalar ingenting när du gör inköp. Fakturan på dina inköp skickas hem till dig under den månad som följer efter inköpsmånaden och då kan du välja det betalningsalternativ som passar dig bäst.
  • Du får alltid 30–60 dagars kostnadsfri och räntefri betalningstid.
  • Om du vill kan du välja en längre betalningstid för inköpssumman och något av betalningsalternativen – mer information via länkarna i nedre kanten.

Fyll i ansökningsblanketten omsorgsfullt och lägg märke till följande:

  • Kontrollera din personbeteckning 
  • Kontrollera dina kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress)
  • Beakta skillnaden mellan brutto- och nettoinkomster (brutto = före skatt, netto = efter skatt).
  • Om du är pensionär väljer du fast anställning, anger tidpunkten för pensioneringen på blanketten och skriver "Pensionär" som arbetsgivare

Vi skickar kreditbeslutet till din e-post genast. När du har fått ett godkänt kreditbeslut kan du använda Käyttöauto Servicekonto för inköp. Ta med dig ett identitetsbevis. Vi skriver ut det slutliga kreditavtalet på kontoret och bekräftar inköpet. 

 

Fyll i kreditansökan här!

 

Käyttöauto Servicekonto broschyr

Allmänna kontovillkor (på finska)

Särskilda kontovillkor (på finska)

Dela via e-post