Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

 
Käyttöauto Oy är ett traditionsrikt familjeföretag och en föregångare inom flermärkesrepresentation i Finland. För närvarande representerar vi sammanlagt 15 bilmärken på våra 13 försäljningspunkter, bl.a. i Jyväskylä, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa. Över 500 yrkesmänniskor i bilbranschen är anställda hos oss. År 2016 var vår omsättning cirka 340 miljoner euro och totalförsäljningen cirka 14 600 bilar.

I Karleby säljer vi följande märken: BMW, Citroën, Mercedes-Benz, Nissan, Opel och Škoda.

VI SÖKER EN ŠKODA-MÄRKESANSVARIG TILL KARLEBY

Du är i grunden professionell inom försäljning och du har god social kompetens. Bevis på framgångsrik bilhandel är till nytta, men inget krav för att lyckas bra i alla uppdrag - det viktigaste är dock att du har en positiv inställning till livet och är energisk.

Vi förväntar oss att du betjänar kunderna målmedvetet, arbetar systematiskt och självständigt samt att du kommer överens med olika slags människor. Du har ett kundorienterat sätt att tänka och är villig att utveckla dig. Vi sätter värde på att din attityd kännetecknas av företagaranda och att du har en genuin vilja att tillgodose kundens behov. Vi betjänar våra kunder tvåspråkigt och sätter också värde på denna färdighet hos våra sökande.

Vi är ett traditionellt dynamiskt familjeföretag med goda förmåner och stöd, samt har en stadig ekonomisk grund. Vi är en ca 40 personers arbetsgemenskap med god anda, som jobbar I moderna och trivsamma utrymmen. Om du vill ha ett intressant och ambitiös arbete, kom med i vårt konkurrenskraftiga och uppmuntrande team.

Ytterligare information om uppgiften ges av platschef Juha Vainionpää, juha.vainionpaa@kayttoauto.fi eller tel. 044 5002 136 

Vi vill höra mer om dig och ditt kunnande! Skicka din fritt formulerade ansökan och CV senast 10.6.2018 per e-post till adressen juha.vainionpaa@kayttoauto.fi

Dela via e-post