Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

 

Käyttöauto Oy är ett traditionsrikt familjeföretag och en föregångare inom flermärkesrepresentation i Finland. För närvarande representerar vi sammanlagt 16 bilmärken på våra 10 försäljningspunkter, bl.a. i Jyväskylä, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa. Över 500 yrkesmänniskor i bilbranschen är anställda hos oss. År 2017 var vår omsättning cirka 360 miljoner euro och totalförsäljningen cirka 15 000 bilar.

Käyttöauto i Karleby utför service på BMW, Citroën, Mercedes-Benz, Nissan, Opel och Škoda.

VI SÖKER MERCEDES-BENZ-MEKANIKER TILL KARLEBY

Uppgiften kräver yrkeskompetens och/eller teknisk utbildning. Du har grundläggande färdigheter i datateknik, du är initiativrik och betjänar kunderna på ett smidigt och flexibelt sätt. Du är en del av vårt serviceteam och kan uttrycka dig tydligt både muntligt och skriftligt. Vi förväntar oss att du är rapp och handlingskraftig samt har en vilja att utvecklas till en verklig expert.

Vi erbjuder dig moderna verktyg och utbildningsmöjligheter. Du får chansen att göra karriär inom mångsidiga serviceuppgifter med stöd av en arbetsgemenskap som består av fackmän i branschen. För att sköta uppgiften krävs noggrannhet, samarbetsförmåga och ett företagsamt arbetssätt.

Ytterligare information om arbetsuppgifterna (vard. 8–16) ges av servicechef Niklas Storbacka, niklas.storbacka@kayttoauto.fi eller tel. 044 5502 788.

Ansökningarna skickas senast 20.9.2018 per e-post till adressen niklas.storbacka@kayttoauto.fi eller med den elektroniska rekryteringsblanketten. Sök redan idag, platsen fylls så fort rätt person hittas.

Dela via e-post