Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Vi söker en Mercedes-Benz -försäljare till Seinäjoki och Vasa

Vi utvidgar vårt bilförsäljningsteam och söker nu en kunnig och driven bilförsäljare till både Seinäjoki och Vasa. Tidigare erfarenhet av försäljningsjobb inom bilbranschen är inte nödvändig om du har rätt inställning, en vilja att utvecklas och ett intresse för bilförsäljning. Du bemöter kunder naturligt både ansikte mot ansikte och digitalt. Vi förväntar oss att du är resultatdriven och har förmåga att arbeta självständigt och dynamiskt. Vi värdesätter en genuin vilja att tillgodose kundernas behov och vilja att upprätthålla hög kundnöjdhet. För säljaren i Vasa är kunskaper i det svenska språket en fördel.

Hos oss får du förmåner som ett traditionsrikt familjebolag kan erbjuda och en trivsam arbetsmiljö samt märkesorganisationens utbildning och säljstöd.

Frågor gällande tjänsten i Seinäjoki besvaras av Mika Yliselä (tel. 0500 664 404, mika.ylisela@kayttoauto.fi).

Frågor gällande tjänsten i Vasa besvaras av Teemu Elopuro (tel. 0500 663 103, teemu.elopuro@kayttoauto.fi).

Vi vill höra mer om dig och ditt kunnande! Skicka din fritt formulerade ansökan och CV senast 22.7.2018.

Ansökningar till tjänsten i Seinäjoki kan skickas till adressen mika.ylisela@kayttoauto.fi eller genom den elektroniska rekryteringblanketten.

Ansökningar till tjänsten i Vasa kan skickas till adressen teemu.elopuro@kayttoauto.fi eller genom den elektroniska rekryteringblanketten.

 

Käyttöauto Oy är ett traditionsrikt familjeföretag och en föregångare inom flermärkesrepresentation i Finland. För närvarande representerar vi sammanlagt 16 bilmärken på våra 12 försäljningspunkter, bl.a. i Jyväskylä, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa. Över 500 yrkesmänniskor i bilbranschen är anställda hos oss. År 2017 var vår omsättning cirka 360 miljoner euro och totalförsäljningen cirka 15 000 bilar.

Dela via e-post