Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

 

Käyttöauto Oy är ett traditionsrikt familjeföretag och en föregångare inom flermärkesrepresentation i Finland. För närvarande representerar vi sammanlagt 15 bilmärken på våra 13 försäljningspunkter, bl.a. i Jyväskylä, Karleby, Seinäjoki, Tammerfors och Vasa. Över 500 yrkesmänniskor i bilbranschen är anställda hos oss. År 2016 var vår omsättning cirka 340 miljoner euro och totalförsäljningen cirka 14 600 bilar. 

Käyttöauto i Karleby säljer och utför service på BMW-, Citroën-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Opel och Škoda-personbilar samt Citroën-, Nissan- och Opel-paketbilar.

VI SÖKER NISSAN-MEKANIKER TILL KARLEBY

då vår nuvarande mekaniker flyttar till annan ort.

Uppgiften kräver yrkeskompetens och/eller teknisk utbildning. Du har grundläggande färdigheter i datateknik, du är initiativrik och betjänar kunderna på ett smidigt och flexibelt sätt. Du är en del av vårt serviceteam och kan uttrycka dig tydligt både muntligt och skriftligt. Vi förväntar oss att du är rapp och handlingskraftig samt har en vilja att utvecklas till en verklig expert.

Vi erbjuder dig moderna verktyg och utbildningsmöjligheter. Du får chansen att göra karriär inom mångsidiga serviceuppgifter med stöd av en arbetsgemenskap som består av fackmän i branschen. För att sköta uppgiften krävs noggrannhet, samarbetsförmåga och ett företagsamt arbetssätt.

Ytterligare information om uppgiften ges 20–31.3 av servicechef Niklas Storbacka tel. 044 5502 788.

Ansökningarna skickas senast fre 31.3. per e-post till adressen niklas.storbacka@kayttoauto.fi eller med den elektroniska rekryteringsblanketten