Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 15 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2016 liikevaihto oli noin 340 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 14 600 autoa.

Käyttöauto huoltaa Seinäjoella Audi-, BMW-, Citroën-, Dacia-, Honda-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Renault- SEAT-, Škoda-, Volkswagen- ja Volvo-henkilöautoja.

HAEMME huoltotiimimme vahvistukseksi MEKAANIKKOA Seinäjoelle

Tehtävään vaaditaan ammatillista osaamista ja/tai teknistä koulutusta. Hallitset tietotekniikan perustaidot, olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Toivomme sinulta reipasta ja rivakkaa asennetta ja halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Ville Tuominiemi, puh. 044 5501 683, ville.tuominiemi@kayttoauto.fi

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ville.tuominiemi@kayttoauto.fi tai sähköisellä rekrytointilomakkeella.

Dela via e-post