Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Boka servicetid 24/7

MITSUBISHI-TIMANTTIHUOLTO

Pitää autosi timanttisessa kunnossa.

Mitsubishi-timanttihuolto on suunniteltu yli 5-vuotiaille Mitsubishi-autoihin. Se on siis täydellinen juuri sinun autollesi. Huollossa tehdään vain se, mikä on autollesi tärkeää – et maksa euroakaan turhaa. Lisäksi autosi huoltaa aina Mitsubishi-koulutettu mekaanikko, alkuperäisiä Mitsubishi-varaosia käyttäen.

Henkilöautot nyt 189 €

Paketti- ja maastoautot nyt 239 €

Tarjoushinnat sisältävät mm. 30 kohdan tarkastusohjelman, moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon, tehdaskampanjoiden tarkastuksen ja koritarkastuksen

Katsastus lähestyy?

Katsastustarkastus nyt veloituksetta!

Tiesitkö, että teemme timanttihuollon yhteydessä katsastustarkastuksen veloituksetta – voit ajaa määräaikaiskatsastukseen siis luottavaisin mielin.

Huolettomuutta kaupan päälle!

Timanttihuolto sisältää aina myös Mitsubishi MAP- ajoturvapalvelun vuodeksi. Renkaan puhkeaminen, polttoaineen loppuminen tai pienikin tekninen ongelma voi katkaista hetkessä mukavasti alkaneen matkan. Mitsubishi MAP-ajoturvapalvelu on kattava liikkuvuuspalvelu, joka huolehtii matkan jatkumisesta yllättävissäkin tilanteissa, olipa kyseessä tekninen tai itse vahingossa aiheutettu vika. Liikkuvuuspalvelu varmistaa perillepääsysi paitsi Suomessa, myös muualla Euroopassa.*

*Mitsubishi MAP-ajoturvapalvelu on tarkoitettu alle 15-vuotiaille ja alle 300 tkm ajetuille henkilö- ja pakettiautoille. Palvelu ei kata ammattikäyttöä. Palvelu on voimassa huoltovälin, maksimissaan 12 kuukautta.

Dela via e-post

Sök kontaktuppgifter Enligt service och märke

vardagar