Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa.

Käyttöauto huoltaa Seinäjoella Audi-, BMW-, Citroën-, Dacia-, Honda-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Renault-, SEAT-, Škoda-, Volkswagen- ja Volvo-henkilöautoja.

Haemme Audi-, Seat-, Škoda- ja Volkswagen-huoltotiimimme vahvistukseksi 

MEKAANIKKOA Seinäjoelle

Tehtävään vaaditaan ammatillista osaamista ja/tai teknistä koulutusta. Merkkikohtainen osaaminen (Audi, Seat, Škoda, Volkswagen) katsotaan eduksi. Hallitset tietotekniikan perustaidot, olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Toivomme sinulta reipasta ja rivakkaa asennetta ja halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Ville Tuominiemi, puh. 044 5501 683, ville.tuominiemi@kayttoauto.fi

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen ville.tuominiemi@kayttoauto.fi tai sähköisellä rekrytointilomakkeella.

Dela via e-post