Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Honda CR-V

Koe täysin uusi kaikkien aikojen CR-V!

Uusi Honda CR-V on kehitetty teknisesti uudelleen ja muotoiltu entistä tyylikkäämmäksi. Tuloksena on ainutlaatuisen rohkea, joukosta erottuva ulkonäkö ja edistyksellinen tekniikka. CR-V, joka on alusta alkaen suunniteltu ajamisen iloon uuden 1.5 VTEC TURBO -bensiinimoottorin (AT 193hv ja MT 173hv) ja täysin uudistetun alustarakenteen avulla.

CR-V on saatavissa edelleen kehitetyllä AWD -nelivedolla, jossa takapyörille välitettävän voiman määrä on kasvanut +40% edeltävään malliin verrattuna. Tämän ja kasvaneen maavaran myötä (AWD -malleissa 201mm) CR-V:n suorituskyky haastavissa olosuhteissa on parempi kuin koskaan aikaisemmin.

Kasvaneen akselivälin ja kokonaisleveyden myötä matkustajien tilat ovat aiempaa suuremmat. Esimerkiksi takapenkin jalkatila on kasvanut 50mm:llä ja hartiatilaa on aiempaa enemmän. Lisäksi CR-V on ensimmäistä kertaa sen historian aikana saatavana myös 7-paikkaisena.

Honda Sensing -turvavarustepaketti on nyt vakiona kaikissa CR-V-malleissa. Honda Sensing -pakettiin kuuluvat mm. aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä, aktiivinen kaistavahti ja kaistavaroitin, älykäs mukautuva vakionopeudensäädin, älykäs nopeudenrajoitin sekä liikennemerkin tunnistus. Lisäksi turvallisuutta lisääviin vakiovarusteisiin kuuluvat myös mm. eCall -hätäpuhelujärjestelmä, LED-ajovalot pesimillä ja ajonvakautuksen lisäksi myös perävaunun vakautusjärjestelmä.

Kattavan turvavarustelun lisäksi vakiona on myös paljon mukavuutta lisääviä yksityiskohtia kuten aktiivinen melunvaimennusjärjestelmä, automaatti-ilmastointi ja Bluetooth -handsfree. Elegance -varustelutaso tuo mukanaan lisäksi mm. pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskameran ja Honda Connect 7" kosketusnäytön Garmin -navigaattorilla. Lifestyle-varustetaso lisää CR-V:hen kattokaiteet, tummennetut takaikkunat ja Smart Entry -avaimettoman käytön sekä nahkaverhoilun. Mallisarjan huipulla on Executive, jossa on edellisten lisäksi vielä mm. avattava lasikatto, HUD -tuulilasinäyttö, sähkötoiminen takaluukku handsfree -toiminnolla ja sähkösäätöinen kuljettajan istuin.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan!

Honda-myyjäsi Tampereella:
Mikko Ryyppö, puh. 044 5501 537, mikko.ryyppo@kayttoauto.fi
Jani Hautamäki, puh. 044 5501 593, jani.k.hautamaki@kayttoauto.fi

Honda-myyjäsi Seinäjoella:
Mika Rajala, puh. 044 5895 303, mika.rajala@kayttoauto.fi 

CR-V -mallisto alkaen 

Comfort MT 2WD 173hv 34 549,55 € (sis. toimituskulut 600 €)
Elegance MT AWD 173hv 41 452,13 € (sis. toimituskulut 600 €)
Elegance AT AWD 193hv 44 564,36 € (sis. toimituskulut 600 €)

Malliston CO2-päästöt 143–162 g/km, EU-keskikulutus 6,3–7,1 l/100 km (NEDC-mittaustavan mukaan). *Lähde: JATO Dynamics (Myyntiaika tammikuu 2015 - joulukuu 2017) Markkina-alueet EU + ETA, NAFTA, Kiina, Japani, Brasilia, Venäjä, Intia, Indonesia, Australia, Argentiina, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Thaimaa, Vietnam.

Käyttöautosta löydät myös uusia Honda-malleja heti ajoon!

Boka tid för provkörning

Sök kontaktuppgifter Enligt service och märke

vardagar