Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.
Honda Civic 5D

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Honda Civic

Rahoituskorko 0 %, ei muita kuluja!

Uusi CIVIC HB 129 hv SPORT 349 €/kk* ALL IN ONE PREMIUM-PAKETILLA tai 27 511,30 €

Arvostatko autoa hankkiessasi; luotettavuutta, turvallisuutta, hyviä ominaisuuksia ja huolettomuutta? Laitoimme nämä ja monet muut asiat sinulle yhteen pakettiin.
All in one premium paketti sisältää:

  • Honda CIVIC HB 129hv SPORT auton
  • Metalli-tai helmiäisvärin
  • Talvirenkaat 16” kevytmetallivanteilla
  • Honda määräaikaishuollot
  • Rengashotellin ja renkaiden kausivaihdot (kesä/talvi)
  • Sijaisauton huollon ajaksi
  • Sisä- ja ulkopesun huollon yhteydessä
  • Rahoituskoron 0,0 %, ei muita kuluja
  • Taatun takaisinostoarvon autolle sopimuksen päättyessä
  • Uuden auton toimituskulut

Korkotarjous koskee määräerää Civic HB -malleja.

Aina persoonallinen!

Maailman myydyimpiin automalleihin kuuluva Honda Civic on uudistunut täysin. Hondan kaikkien aikojen suurimman suunnittelupanostuksen tuloksena uusi Civic on muotoilultaan, suorituskyvyltään ja ajettavuudeltaan täysin uusi urheilullinen auto, joka tarjoaa isot tilat ja ennennäkemättömät ominaisuudet.

Uuden aikakauden nautinto

Täysin uudelleen suunniteltu alusta ja alhaisempi painopiste takaavat nautinnollisen ja urheilullisen ajokokemuksen. Tunnet olevasi yhtä auton kanssa. Uusi näyttävä muotoilu herättää takuulla kiinnostusta ja huomiota, mutta ajettavuudesta ja suorituskyvystä nautit vain sinä. Joka päivä.

Aktiivinen Honda Sensing -turvajärjestelmä vakiona

Kaikissa Civic-malleissa vakiona olevan Sensing-turvajärjestelmän avulla ajaminen on turvallisempaa ja leppoisampaa. Mukautuva vakionopeudensäädin säilyttää etäisyyden edellä ajavaan, ja jopa pysähtyy itsestään (CVT). Kaistavahti auttaa pysymään keskellä kaistaa automaattisesti. Kaistavaroitin varoittaa ja ohjaa tarvittaessa, jos ajaudut kaistalta ulos. Aktiivinen törmäyksen varoitusjärjestelmä varoittaa mahdollisesta esteestä ja tarvittaessa jarruttaa. Tämä ja paljon muuta vakiona.

Honda Sensing vakiona kaikissa uusissa Honda Civic-malleissa
Katso video: https://youtu.be/3hYB4xmrADU

Suuremman luokan tilat ja varustelu

Uusi Civic on hämmästyttävän iso, luokkaa suurempi auto. Lisäksi monet yksityiskohdat lisäävät tilojen käytettävyyttä. Sensing-järjestelmän lisäksi Civiceissä on kattava mukavuusvarustelu ja laadukkaat materiaalit. Esimerkkinä muissa paitsi Comfort-malleissa vakiona oleva Honda Connect audio- ja tietojärjestelmä 7” värinäytöllä sisältäen mm. navigaattorin ja peruutuskameran.

Uskomattomat uuden sukupolven moottorit

Uudet 1.0 ja 1.5-litraiset bensiiniturbomoottorit tarjoavat mahtavan suorituskyvyn erittäin taloudellisesti. 1.5 VTEC turbon teho on huikea 182 hv ja vääntö 240 Nm keskikulutuksella 5,8 l/100 km (6MT). Tehokas 1.0 VTEC turbo tarjoaa 129 hv:n tehon ja 200 Nm:n väännön 4,8 l/100 km keskikulutuksella (6MT). Valittavana on 6-vaihteinen manuaali tai moderni 7-pykäläinen automaatti (CVT).

HONDA CIVIC HB 129 HV SPORT
349 € / kk* tai 27 511,30 €

Honda Civic 129hv HB Sport autoveroton hinta 22 196 € + arvioitu autovero 3 151,72 € + toimituskulut 600 €= kokonaishinta 25 947,72 €. CO2-päästöt 137g/km, EU-keskikulutus 6,1l/100km. All In One Premium Rahoitusesimerkki: Honda Civic HB 129 hv SPORT, All In One taso 3: Hinta 27 511,30 € (sis. toim. kulut, metallivärin, talvirengaspaketin vanteineen), käsiraha 4 550 €, sopimusaika 36 kk, kuukausierä 349,40 €, luoton määrä yht. 22 961,30 €, viimeinen suurempi erä 13 440,18 €. Kuukausierä sisältää koron 0,0 %, perustamismaksun 0 € ja käsittelykulun 0 €/kk. Luottokustannukset yhteensä 0,27 € todellinen luottohinta 27 511,58 € ja todellinen vuosikorko 0,0 %. Rahoitusesimerkin ajokilometrit 45 000 km. Sopimus sisältää määräaikaishuollot- ja korjaukset, rengashotellin ja renkaiden kausivaihdot, sijaisauton määräaikasihuoltojen yhteydessä, sisä- ja ulkopesun huollon yhteydessä sekä taatun hyvityshinnan 13 168,14 € sopimuksen päättyessä. Kertaluotto edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki. 

Käyttöautosta löydät myös uusia Honda-malleja heti ajoon!

Boka tid för provkörning

Sök kontaktuppgifter Enligt service och märke

vardagar

NYA HONDA CR-V

Välkommen på provkör!

Läs mera

Honda EKO-service

Omfattande och förmånlig märkesservice fr. 139 €.

Läs mera