Obs!Din webbläsare är gammal. Vi rekommenderar att du börjar använda en nyare.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Ensimmäinen täyssähköinen Audi

Nyt on aika ottaa täyssähköauto tosissaan.

Ensimmäinen täyssähköinen Audi on pian täällä. Se tekee täyssähköautolle saman kuin Audi quattro teki aikoinaan nelivedolle ja asettaa standardin sille, millainen täyssähköauton oikeasti pitää olla. Ensimmäisessä täyssähköisessä Audissa luksusauton tilat ja mukavuus yhdistyvät vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn ja nelivetoon. Pitkä toimintamatka ja nopea lataus tekevät siitä todellisen vaihtoehdon nautinnolliseen liikkumiseen kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa.

Ensimmäisen täyssähköisen Audin valmistus ja myynti alkavat vuoden 2018 aikana ja nyt sinulla on mahdollisuus ennakkovarata omasi. Tekemällä ennakkovarauksen nettilomakkeellamme ja maksamalla 2 000 €:n ennakkovarausmaksun, saat mahdollisuuden tilata auton ensimmäisten joukossa, kun varsinainen myynti alkaa.

Audin ensimmäisen täyssähköauton myynnin alkaessa maahantuoja on sinuun sähköpostitse yhteydessä, ja saat päättää minkä jälleenmyyjän kanssa haluat ostosopimuksen suhteen edetä. Auton tuotannon määrä on rajattu, joten ennakkovaraajat varmistavat saavansa auton ensimmäisten joukossa Suomessa ja toimitusaika on näin mahdollisimman lyhyt. Ennakkovarauksen hinta huomioidaan osana ostosopimusta.

Ennakkovaraus ei ole sitova, vaan voit perua sen milloin tahansa ja saada varausmaksusi takaisin.

Lue lisää Audin täyssähköautosta ja tee ennakkovaraus nyt!


Sök kontaktuppgifter Enligt service och märke

vardagar