Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Volkswagen e-Golf, kansansähköauto

Autojen e-voluutio jatkuu. 300 km sähköistä ajonautintoa.

Sähköauto on optimaalinen liikkumisvaihtoehto erityisesti lyhyille matkoille esim. kaupungissa. Uudella e-Golfilla voit ajaa myös kaupungin ulkopuolella. Sen toimintamatka on nimittäin 300 km. Uusi e-Golf on virtaviivainen ja tilava täyssähköauto, joka tarjoaa hiljaista tehoa niin kaupunkiin kuin maantiellekin.

e-Golf vastaa ajan haasteisiin ja täyttää modernit vaatimukset: Tehokas, lähes äänetön sähkömoottori huolehtii vaikuttavista kiihdytyksistä ja mahdollistaa samalla energiatehokkaan ajotavan. Älykäs lataushallinta puolestaan helpottaa e-Golfin lataamista.

Tervetuloa koeajamaan.

  • Kiihtyvyys 9,6 s (0-100 km/h)
  • Teho 100 kW (136 hv)
  • Huippunopeus 150 km/h
  • Akkutakuu 8 vuotta/160 000 km

e-Golf alk. 35 690 €

Teemme tulevaisuudesta totta.

Toimintamatka määritelty uuden eurooppalaisen testisyklin (NEDC) mukaisesti. Ilmoitettu NEDC-toimintamatka vaihtelee riippuen ajotyylistä, sähkövarusteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja tavaran määrästä, valitusta ajoprofiilista (Normal, ECO, ECO+) ja tieprofiilista. Volkswagen e-Golf 100 kW (136 hv) automaatti 35 689,89, € hinta CO2-päästöllä 0 g/km. Yhdistetty sähkönkulutus 15,9 kWh/100 km, CO2-päästöt 0 g/km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.  

Käyttöautosta löydät myös uusia Volkswagen-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la