Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Volkswagen e-Golf

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Volkswagen e-Golf 29 690 €

Volkswagen sähköistää Suomen.

 

Ulkoisesti kuin VW Golf. Sillä erolla, että e-Golfin konepellin alta löytyy tehokas sähkömoottori, joka takaa huvin ja pitkän toimintamatkan.

Sähköauto on optimaalinen liikkumisvaihtoehto erityisesti lyhyille matkoille esim. kaupungissa. Uudella e-Golfilla voit ajaa myös kaupungin ulkopuolella. Sen toimintamatka on nimittäin 300 km. Uusi e-Golf on virtaviivainen ja tilava täyssähköauto, joka tarjoaa hiljaista tehoa niin kaupunkiin kuin maantiellekin.

e-Golf vastaa ajan haasteisiin ja täyttää modernit vaatimukset: Tehokas, lähes äänetön sähkömoottori huolehtii vaikuttavista kiihdytyksistä ja mahdollistaa samalla energiatehokkaan ajotavan. Älykäs lataushallinta puolestaan helpottaa e-Golfin lataamista.

Kiitos Huuhkajat! Nyt e-Golfin ostajalle 4 000 euron juhlatuki.

Volkswagen onnittelee Huuhkajia ja koko Suomen jalkapalloperhettä historiallisesta saavutuksesta. Tarjoamme EM-kisapaikan kunniaksi täyssähköisen e-Golfin ostajalle 4 000 euron juhlatuen.

Volkswagen e-Golf alk. 35 690 €
Sähköauton hankintatuki** -2 000 €
Volkswagen-Juhlatuki*** -4 000 €
= Nyt 29 690 €
Saatavilla vuoden 2019 toimitukseen.

Volkswagen e-Golf 100 kW (136 hv) automaatti hinta alk. 35 690 €. Yhdistetty sähkönkulutus 15,4 kWh/100 km, CO₂-päästöt 0 g/km. Suositusvähittäishinnasto 20.11.2019, sisältää toimituskulut 600 €. **Valtion myöntämä sähköauton hankintatuki koskee yksityishenkilöiden tekemiä täyssähköauton kauppoja tai vähintään 3 vuoden yksityisleasingsopimuksia. ***Volkswagen-Juhlatuki voimassa uusiin e-Golf asiakastilauksiin alkaen 20.11.2019. Kampanja voimassa toistaiseksi. Kuvan auto erikoisvarustein. Lue lisää osoitteessa www.volkswagen.fi. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy.

Käyttöautosta löydät myös uusia Volkswagen-malleja heti ajoon!

Jaa sähköpostilla

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la