Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Käyttöauto Volvo kuorma-auto

Volvo kuorma-autojen polttoainetaloudellisuus

Volvo-kuorma-autojen polttoainetaloudellisuus

Polttoainesäästöt pysyviksi

Fuel advice –palvelu auttaa sinua säästämään jatkossa jopa 5 %.

Ensimmäiseksi henkilökohtainen polttoaineasiantuntijasi analysoi liiketoimintasi ja kuljettajasi. Tämän tuloksena saat ehdotuksia, neuvoja ja kuljettajakoulutusta, jotka auttavat vähentämään polttoaineenkulutusta jopa 5 prosenttia.

Polttoaineasiantuntija seuraa liiketoimintaasi varmistaakseen, että säästöt ovat pysyviä. Raportit ja muistutukset lähetetään sinulle ja kuljettajille. Raportit sisältävät polttoainetaloudellisuuspisteytykset, palautetta ja neuvoja toimenpiteistä, joita tarvitaan polttoainetehokkuuden parantamiseksi ja säilyttämiseksi. Polttoaineseurannan työkalut ovat käytettävissä polttoainetehokkuuteen liittyviin kysymyksiin. Voit tarvittaessa olla suoraan yhteydessä omaan polttoaineasiantuntijaasi ja saada neuvoja, jotka mahdollistavat polttoainetehokkuuden ja antavat liiketoiminnallesi kilpailuedun.

Säästä rahaa ja paranna tuottavuuttasi

Yksi prosentti täällä, toinen tuolla. Siitä kertyy äkkiä huomattavia säästöjä. Tämä on toiminta-ajatuksemme taustalla ja se on auttanut meitä vähentämään kuorma-autojemme polttoaineenkulutusta ja päästöjä 20 prosentilla viimeisten 20 vuoden aikana.


Kuorma-autojen polttoainesäästöt

Kalustosta saatava tieto auttaa polttoainesäästöihin

Tuottavan ja polttoainetehokkaan liiketoiminnan johtaminen on helpompaa Volvo Trucksin kuljetusten tietojärjestelmän Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelun ansiosta. 

Tietokoneen tai mobiililaitteen kautta voit reaaliaikaisesti seurata kaluston ja kuljettajien suorituksia. Jos joku kuljettaja kuluttaa enemmän polttoainetta, voit puuttua tilanteeseen heti. Tieto lähetetään säännöllisesti kuljettajalle yhdessä taloudellisuuspisteraportin ja yksityiskohtaisen lokin kanssa. Näin kuljettaja voi seurata omia ajotapojaan ja näkee missä on parantamisen varaa. Dynafleetista saadun tiedon avulla ajotavat paranevat ja polttoainetta säästyy sekä päästöt vähenevät. Tämä puolestaan johtaa pienempiin huoltokustannuksiin, vähentää onnettomuuksia ja vahinkoa kuormalle. Ja sinä hallinnoit kaikkea sovelluksella tai tietokoneellasi.

Kuljettajakoulutus tekee kuljettajistasi polttoainetehokkuuden ammattilaisia

Kun haluat sijoituksestasi sellaisen, joka maksaa itsensä takaisin – sijoita kuljettajaasi. Kuljettajakoulutuksemme Taloudellinen ajotapa -kurssi auttaa kuljettajia hyödyntämään jokaisen polttoainetipan ja se vuorostaan vaikuttaa positiivisesti kuluihin.

Ammattitaitoinen kuljettaja voi säästää jopa 10 % polttoainekuluissa.

Kurssin suoritettuaan kuljettaja tietää kuinka käyttää kuorma-autoa entistäkin tehokkaammin sekä kokee vähemmän stressiä ja väsymystä. Tämä parantaa kaluston hallintaa ja auttaa kuljettajia ajamaan turvallisemmin ja polttoainetaloudellisemmin.
Taloudellisesta näkökulmasta huoltoon käytettävät rahat vähenevät, polttoainekulut pienenevät ja voit keskittyä hankkimaan uusia ja tuottavia ajotehtäviä, kun kuljettajasi ovat motivoituneita ja ammattitaitoisia.

Mikäli sinulla on tarvetta kuljettajakoulutukselle tai olet kiinnostunut siitä, ota yhteyttä: Mikael Brax, mikael.brax@kayttoauto.fi tai puh. 050 3100 801.


Kuorma-autojen renkaiden ja akseleiden suuntaus

Renkaiden ja akseleiden suuntauksella pidät liiketoimintasi pyörät pyörimässä

Oikealla rengasvalinnalla, oikein suunnatuilla renkailla ja akseleilla sekä rengaspaineilla, polttoainesäästöpotentiaali on 5-6 %. Tästä huolimatta kaksi kolmesta kuorma-autosta Euroopassa ei ole suunnattu oikein. Suosittelemme, että käyt suuntaamassa renkaat ja akselit Volvo-jälleenmyyjällä. Tämä takaa sinulle entistä polttoainetehokkaamman kuorma-auton. Se maksimoi myös renkaiden käyttöiän, parantaa ajettavuutta ja turvallisuutta sekä vähentää voimansiirtolinjan ja vetoauton kulumista. Nämä yksinkertaiset toimenpiteet parantavat tuottavuuttasi.

Pitkää ikää kuorma-autollesi

Kaikki yksityiskohdat Volvo kuorma-autossa on tarkoin harkittu ja suunniteltu, jotta ajoneuvo palvelisi pitkään ja luotettavasti. Volvolla ollaan ylpeitä siitä, että tuotamme ja myymme kuorma-autoja, jotka pysyvät suoritustasonsa huipussa pitkään. Meille jokaisen yksityiskohdan laatu on taattu. Kuorma-automme on tehty jatkuvaan käyttöön myös silloin, kun olosuhteet ovat haastavat.

Pitkäkestoista varmuutta

Tarjoamme kuorma-autojemme varaosia, korjauksia ja huoltoa, joilla varmistetaan korkea suorituskyky läpi koko auton elinkaaren. Jotta kuorma-autollasi olisi edessään pitkä ja toimintavarma käyttöikä, suosittelemme, että solmit huoltosopimuksen sekä aina käytät Aitoja Volvo Varaosia ja Aitoa Volvo Huoltoa. Näin kuorma-autosi hyvinvointi on asiantuntevissa käsissä; niiden, jotka ovat valmistaneet auton. Me teemme kaikkemme, jotta kuorma-autosi pysyy mahdollisimman toimivana pitkään.


Kuorma-autojen Volvo Huolto

Anna kuorma-autollesi parasta hoitoa – Aito Volvo Huolto

Aidossa Volvo Huollossa valtuutetuilla Volvo-korjaamoilla asiantuntevat mekaanikot käyttävät erikoistyökaluja kuorma-autosi huoltotöissä. Mekaanikoilla on käytössään kaikki tarvittava diagnostiikka ja tietokannat. Heitä myös koulutetaan jatkuvasti, jotta pystytään tarjoamaan huippulaatuista huoltoa. Aitojen Volvo-varaosien yhteensopivuus voidaan tällöin myös taata, mikä on edellytys muun muassa polttoaineen säästämiseksi. Kuorma-autosi on nopeasti takaisin tien päällä huippukuntoisena.

Kuorma-auton suuttimienvaihto Käyttöautossa

Varmista moottorin suorituskyky ja polttoainetaloudellisuus vaihtamalla kuluneet suuttimet ajoissa

 

Vaihtoyksikkösumuttimet valmiiksi asennettuina. Aito Volvo Varaosa. 1 vuoden takuu osille ja työlle. Esimerkkipakettihintoja:

3 799 €*

FH/FM/FL12, D12A, D12C

3 899 €*

FH/FM D12D,D13A,D13C ja D16C,D16E/G

*Työhön sisältyy: Venttiilikopan ja tarvittavien osien irrotus, vaihtosumuttimien irrotus ja asennus sekä sumuttimien holkkien uusinta sekä toiminta- ja tiiviystarkastus lämmityskäytön jälkeen, venttiilikopan tiivisteiden vaihto tarvittaessa tai mikäli asiakas niin haluaa (venttiilikopan tiivisteet veloitetaan erikseen).

 

Säästä 1-7 litraa/100 km I-See -järjestelmän avulla

I-See säästää 1-7 litraa/100 km ajotehtävästä, kokonaispainosta ja ajoreitistä riippuen. Kytke vain vakionopeudensäädin päälle. Älykäs I-See -järjestelmä hyödyntää tien tiedot automaattisesti ajon aikana ja säästää näin polttoainetta.

I-See toiminnon päivittäminen FH(4) ja FM (4) -malleihin:

2 200 €*

*Työhön sisältyy: I-See, TP-FUEC päivitys TP-FUEC3:een tai TP-HD päivitys TP-HD3:een.

Tarjoukset voimassa 31.12.2016. Hinnat alv. 0 %.

Paranna polttoainetaloutta Volvo Trucks Rengashuollon avulla

Paranna polttoainetaloutta ajoneuvokohtaisen Volvo Trucks Rengashuollon avulla

Rengashuollon avulla voidaan varmistaa, että vetoautossa ja perävaunussa on ajotehtävän mukaan optimoidut renkaat koko elinkaaren ajan. Näin kilometrisuorite per rengas saadaan maksimoitua.

Kysy lisää Volvo Trucks Rengashuollosta

Käyttöauto Trucks

Vaasa, Seinäjoki ja Närpiö

Sami Vehkamäki puh. 044 0860 017

Jaa sähköpostilla

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la