Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Sponsorointikohteemme

 

Hiihtäjä Ristomatti Hakola kurvailee pitävästi neliveto Golf-farmarilla. Täydellistä pitoa Ristomatti tarvitsee myös ladulla

Ristomatti (s. 15.4.1991) nousi urheilukansan tietoisuuteen vuonna 2012 voittamalla sensaatiomaisesti 50 km Suomen mestaruuden vasta 20-vuotiaana. Kukaan suomalainen hiihtäjä ei ole ikinä pystynyt vastaavaan.

Ristomatti asuu Kankaanpäässä ja on viimeiset vuodet edustanut Jämin Jännettä. Saavutustensa lisäksi hän on positiivisella luonnonlapsen tyylillään hurmannut hiihdon seuraajat. Ikinä ei tiedä, mitä letkautuksia suusta tulee ulos haastatteluissa. Ristomatti ei koskaan jää murehtimaan huonosti menneitä kisoja, vaan jättää ne nopeasti taakseen.

Hiihtäjä on urallaan saavuttanut kolme henkilökohtaista Suomen mestaruutta ja hiihtänyt kaksissa arvokisoissa. Falunin MM-kisoissa 2015 tuloksena oli sprintin 9. sija ja 2017 Lahden MM-kotikisoissa hän hiihti niin ikään sprintissä kuudenneksi.

Käyttöauton Volkswagen Golf -farmarilla Ristomatin on turvallista kulkea treeni- ja kisareissuilla. Ristomatin edesottamuksia voit seurata hänen suositulla urheilijasivullaan Facebookissa - RistomattiHakolaOfficial.

Jaa sähköpostilla