Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Sponsorointikohteemme

 

Aitajuoksija Nooralotta Neziri ajaa Käyttöauton Audilla

Aitajuoksija Nooralotta Neziri ylittää välimatkojen tuomat esteet Käyttöauton Audilla

Nooralotta Neziri (s. 9.11.1992) on juossut tiensä suomalaisen pika-aitajuoksun kärkikastiin ja suomalaisten sydämiin. Nuoresta iästään huolimatta Nooralotta on loistava esikuva niin nuoremmille kuin vanhemmillekin urheilijoille. Hänet palkittiin Suomen Urheilugaalassa Vuoden Esikuvana vuonna 2013. Määrätietoinen, pitkäjänteinen ja hyväkäytöksinen nuori urheilija hoitaa huolella myös yliopisto-opintojaan tavoitteellisen huippu-urheilun rinnalla.

Nooralotta asuu Porissa yhdessä perheensä kanssa ja edustaa Turun Urheiluliittoa. Hän harjoittelee voitontahtoisesti kohti uusia tavoitteita valmentajansa Jussi Ihamäen avulla. Nooralotalla on hallussaan naisten kuudenkymmenen ja sadan metrin aitajuoksun Suomen ennätykset.

Käyttöauto tarjoaa Nooralotalle hyvät alkuvauhdit ennen kilpailuja uudella Audi A1 -autolla. Lisätietoja Nooralotasta löydät osoitteesta www.nooralotta.fi

Tero Pitkämäki ajaa Käyttöauton Audi-farmariautolla

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen farmariin mahtuvat niin ura kuin perhekin

Tero Pitkämäki (s. 19.12.1982) on yksi menestyneimmistä keihäänheittäjistämme. Pitkämäellä on takanaan huikea ura, ja edelleen mies tavoittelee aina parasta mahdollista suoritusta. Vaikka Terolla on ollut loukkaantumisia ja pettymyksiäkin ammattiuransa aikana, hän on silti puskenut eteenpäin suomalaisella sisulla. Siitä kertoo jo sekin, että Tero on valittu kolme kertaa Suomen Vuoden Urheilijaksi, vuosina 2007, 2013 ja 2015. Euroopan yleisurheiluliitto valitsi Pitkämäen vuoden eurooppalaiseksi miesyleisurheilijaksi vuonna 2007. Tero edustaa Seinäjoen Seudun Urheilijoita, ja hänen valmentajanaan toimii Hannu Kangas.

Terolla on nippu hienoja saavutuksia takataskussaan: Arvokisoista on tullut mm. MM-pronssimitali Pekingistä 2015, EM-pronssimitali Zürichistä 2014, MM-hopea Moskovasta 2013, EM-pronssimitali Barcelonasta 2010, olympiapronssimitali Pekingistä 2008 ja maailmanmestaruus Osakan MM-kilpailuista 2007. 

Perheellinen Tero ajaa Käyttöauton Audi-farmariautolla. Lisätietoja Terosta löydät osoitteesta www.teropitkamaki.com

Jaa sähköpostilla