Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
ŠKODA 4x4 -MALLISTO

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

ENTISTÄ LAAJEMPI ŠKODA 4x4 -MALLISTO.

Ei katso keliä, vaan varmasti eteenpäin vuoden ympäri.

Škodan laaja nelivetomallisto tarjoaa varmuutta moneen makuun. Octavia-, Yeti- ja Superb-malleista löydät yli 80 nelivetoista vaihtoehtoa. Erityisesti talvikeleillä nelivedon edut korostuvat, kun jäiset liikkeellelähdöt ja sohjoiset kaistanvaihdot sujuvat vaivatta ja vakaasti, mutta neliveto sopii myös syksyn sateisiin ja kevään kelirikkoihin sekä kuoppaisille mökkiteille. Neliveto mahdollistaa myös massaltaan suuremman perävaunun vetämisen.

Škoda luottaa viimeisimpään nelivetotekniikkaan ja käyttää nelivetomallistossaan arvostettua BorgWarner-kytkintä. Järjestelmä analysoi tauotta moottorinohjainlaitetta, ajonhallintajärjestelmiä ja ohjauspyörän kääntökulmia. Elektronisesti ohjattu kytkin reagoi millisekunneissa renkaiden pyörimisnopeudessa havaittaviin eroihin. Näin kuljettajalla on jatkuvasti käytössään optimaalinen vetovoima ja pyörien vetosuhde. Škodan käyttämä älykäs neliveto pitää jatkuvasti ajo-ominaisuudet vakaina ilman, että kuljettaja edes huomaa järjestelmän salamannopeaa työskentelyä. Neliveto tekee myös saumatonta yhteistyötä ESC-ajonvakautuksen ja ABS-jarrujärjestelmän kanssa – tarvittaessa BorgWarner-kytkimen toiminnanohjaus siirtyy ajonhallintajärjestelmän alaisuuteen. 

Škoda 4x4 -mallisto alkaen 28 102,60 €. autoveroton SVH alk. 20 925 €, arvioitu autovero alk. 6 577,60 € CO2-päästöllä 147 g/km, yhdistetty kulutus 6,3 l/100 km. Škoda 4x4 -malliston yhdistetty EU-kulutus 4,4–7,2 l/100km ja CO2-päästöt 118–164 g/km. Katso 4x4-malliston tarkemmat mallikohtaiset hinnat skoda.fi. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Vain parasta autollesi – valitse ŠKODA Huolenpitosopimus. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta Škoda-myyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus.

Käyttöautosta löydät myös uusia Škoda-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la