Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Renault Kangoo Z.E.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Renault Kangoo Z.E. sähköistää tavarankuljetuksen

Euroopan myydyin sähkötoiminen pakettiauto, markkinoiden pisimmällä 200 km toimintamatkalla

Uudistuneen Kangoo Z.E:n toimintamatka on nyt NEDC*-normin mukaan 270 kilometriä. Merkittävien parannusten myötä Kangoo Z.E:n toimintamatka on pidempi kuin millään muulla sähkötoimisella pakettiautolla. Oikeassa vaihtelevassa ajossa toimintamatka on n. 200 km ja vaikeissakin olosuhteissa voi ajaa rauhallisin mielin n. 120 kilometriä.

Renault Kangoo Z.E. sähköautomallisto on täydentynyt 5-paikkaisella Crew Cab -pakettiautolla. Autossa mukava 3-hengen takaistuin ja näin autolla matkustaa mukavasti jopa 5 henkilöä. Tällöin tavaratilaa on käytössä 1.300 l. Tavaratilaa on helppo laajentaa 60/40-suhteessa taittuvan takaistuimen ansiosta. Kumpikin puoli kääntyy erikseen muodostaen täysin tasaisen tavaratila, joka maksimissaan on lähes 3.400 l. Uusi 5-paikkainen versio nyt saatavana.

Renault Kangoo Z.E. Power+ 3 m3
alk. 32 790 €

Renault Kangoo Z.E. -mallisto alkaen: Power+ 3 m3 32 790 € (sis. toim.kulut 600 €). Teho 60 hv/225 Nm. Vetopaino 374/374 kg. Kuvan autot erikoisvarustein. Takuu 4 vuotta tai 100 000 km. * NEDC, uuden eurooppalaisen testisyklin mukainen toimintamatkalukema. Esimerkinomainen arviolukema toimintamatkasta lämpimissä olosuhteissa on 180-200 km. Oikeassa elämässä toimintamatkaan vaikuttaa lukuisat seikat aina lämpötiloista (sisä- ja ulko) ja ajotavasta kuormaukseen sekä rengaspaineisiin. Euroopan myydyin sähkötoiminen pakettiauto, markkinoiden pisimmällä 200 km toimintamatkalla – nyt myös 5-paikkaisena pakettiautona.

Jaa sähköpostilla

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la