Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Edustamme Kokkolassa seuraavia merkkejä: BMW, Citroën, Mercedes-Benz, Nissan, Opel ja Škoda.

HAEMME VARAOSAMYYJÄÄ KOKKOLAAN 

Varaosamyyjämme toimii kaikkien Kokkolassa edustamiemme merkkien parissa huollon ja vauriokorjaamon varaosamyynnissä sekä asiakaspalvelussa. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm. tuotteiden osto ja myynti, inventointi sekä tuotteiden lähetys.

Odotamme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta (esim. ajoneuvoasentaja). Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Palvelemme asiakkaitamme kaksikielisesti ja arvostamme tätä taitoa myös hakijoissamme.

Persoonana olet avoin ja iloinen. Sinulla on myös aito halu huolehtia asiakkaan tarpeista.

Tarjoamme suuren perheyhtiön tuomat edut ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden tehdä työtä maailman johtavien automerkkien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Tuomas Saariaho, puh. 044 5502 179 tai tuomas.saariaho@kayttoauto.fi, 16.–27.7. ja 20.–24.8. välisenä aikana.

Haluamme kuulla sinusta ja osaamisestasi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si su 26.8. mennessä osoitteeseen tuomas.saariaho@kayttoauto.fi 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa. 

Jaa sähköpostilla