Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 15 laadukasta automerkkiä 11 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2016 liikevaihto oli noin 340 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 14 600 autoa.

Käyttöauto myy ja huoltaa Kokkolassa BMW-, Citroën-, Mercedes-Benz-, Nissan-, Opel- ja Škoda-henkilöautoja sekä Citroën-, Nissan- ja Opel-tavara-autoja.

Haemme Kokkolaan Nissan-mekaanikkoa

nykyisen mekaanikkomme muuttaessa toiselle paikkakunnalle.

Tehtävään vaaditaan ammatillista osaamista ja/tai teknistä koulutusta. Hallitset tietotekniikan perustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Olet osa huoltotiimiämme ja ilmaiset itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulta toivomme reipasta ja rivakkaa asennetta sekä halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.–31.3. aikana huoltopäällikkö Niklas Storbacka puh. 044 5502 788.

Hakemus ja CV pe 31.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen niklas.storbacka@kayttoauto.fi tai sähköisellä rekrytointilomakkeella