Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2017 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa.

Edustamme Kokkolassa seuraavia merkkejä: BMW, Citroën, Mercedes-Benz, Nissan, Opel ja Škoda.

HAEMME KOKKOLAAN
MERCEDES-BENZ-MEKAANIKKOA

Tehtävään vaaditaan ammatillista osaamista ja/tai teknistä koulutusta. Hallitset tietotekniikan perustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Olet osa huoltotiimiämme ja ilmaiset itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulta toivomme reipasta ja rivakkaa asennetta sekä halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Niklas Storbacka, niklas.storbacka@kayttoauto.fi tai puh. 044 5502 788.

Hakemus sähköpostitse osoitteeseen niklas.storbacka@kayttoauto.fi tai sähköisellä rekrytointilomakkeella. Toimithan nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jaa sähköpostilla