Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Opel Crossland X

Tilaa, tyylikkyyttä ja uusinta teknologiaa.

Nyt älykkäät AFL LED -ajovalot kaupan päälle! 

Nyt saat mukautuvat AFL LED -ajovalot koko Opel X -malliston Innovation-malleihin kaupan päälle ja Enjoy-malleihin hintaan 495 €. AFL LED -ajovalot tuottavat 30 % paremman näkyvyyden kuin halogeenivalot.

Uusi Crossland X tarjoaa katumaasturin ja tila-auton ominaisuudet samassa paketissa – pituussuunnassa liikuteltavien takaistuinten ansiosta sen tavaratila on laajennettavissa jopa 520 litraan. Hienostunut ja dynaaminen Crossland X tekee vaikutuksen käytännöllisellä ja urheilullisella tyylikkyydellään. Nauti ensiluokkaisista materiaaleista ja tyypillisestä katumaasturin korkeasta istuma-asennosta. 

Crossland X Innovation
alk. 22 152,02 €

 

Crossland X yhdistetty polttoaineen kulutus 3,9–5,4 l/100 km, CO2-päästöt 93–121 g/km (uusi WLTP-mittaus). AFL LED -ajovalot veloituksetta Crossland X Innovation-tason malleihin. Enjoy-mallistoon AFL LED -ajovalot tarjoushintaan 495 €. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Tarjous on voimassa uusiin yksityishenkilöiden tekemiin Opel Crossland X -kauppoihin 31.12.2018 saakka. Kuvan auto erikoisvarustein.

Käyttöautosta löydät myös uusia Opel-malleja heti ajoon

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la