NISSAN QASHQAI

Sähköinen ajokokemus Nissan Qashqai e-POWER-voimansiirrolla.

Koko Qashqai-mallisto kampanjahintaan.
Esimerkiksi hyvin varusteltu Nissan Qashqai kevythybridi MHEV 140 6M/T Acenta 29 990 €.

Koe ainutlaatuinen sähköinen ajokokemus Nissan Qashqai e-POWER-voimansiirrolla. Nissanin ainutlaatuisessa e-POWER-teknologiassa yhdistyy akkua lataava polttomoottori ja pyöriä pyörittävä sähkömoottori. e-POWER-voimansiirrolla varustettu polttomoottori tuottaa sähköä sähkömoottorin tarpeisiin varastoimalla sitä akkuun. Pääset nauttimaan sähkömoottorin välittömästä kiihdytyksestä ja voimasta sekä miellyttävän hiljaisesta käynnistä, ilman lataustarvetta.

Nissan Qashqai e-POWER alkaen 39 850 €
Nissan Qashqai -mallisto alkaen 30 100 €

Parempi kuin koskaan. Sähköistetty kevythybridimoottorilla.

Uuden Nissan Qashqain ostajalle nyt lisäksi kolmen vuoden (3 huoltoa / 36 kk) huoltosopimus 0 €*

Nissan Rahoituskasko alkaen 70 €/kk***

Crossover-muotoilun suunnannäyttäjä tuo jälleen uutta näkemystä luokkaansa. Nissan Qashqai tarjoaa entistä enemmän tilaa, älykkään LED-valaistuksen ja massiiviset 20" kevytmetallivanteet. Uusien turvallisuusteknologioiden ja ja kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta, Nissan Qashqai on myös entistä turvallisempi. Ergonomisesti muotoilluissa istuimissa on mm. ristiselän tuen säätö. Nauti ensiluokkaisista materiaaleista, laadukkaasta viimeistelystä ja lisävarusteena saatavista kuljettajan ja matkustajan hierovista istuimista. Nissan Qashqai on varustettu kevythybridijärjestelmällä, joka vähentää entisestään kulutusta ja päästöjä. Järjestelmään kuuluva litiumioniakku varastoi energian, joka otetaan talteen jarruttaessa ja hidastettaessa.

Nyt saat Nissan Rahoituskaskon kiinteällä hinnalla, alkaen 45 €/kk, koko rahoituksen ajaksi. Nissan Rahoituskasko sisältää:

  • Liikenne- ja täyskaskovakuutuksen
  • Törmäysturvan omavastuu vain 200 €

 
Lue lisää nissan.fi