Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Mitsubishi Space Star

Jätä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Mitsubishi Space Star

Tilaa ja taloudellisuutta. 5 vuoden takuulla. Myös automaattina.

  • Luokkansa tilavin
  • Kattava vakiovarustelu
  • CO2-päästöt 115–125 g/km
  • 5 vuoden takuu
  • 5 vuoden maksuton tiepalvelu

Space Starin muotoilu yhdistää taidokkaasti pehmeitä, aerodynaamisia kaaria veistoksellisiin, särmikkäisiin yksityiskohtiin luoden auton ilmeeseen sekä virkistävää tasapainoa että rauhoittavaa vakautta. Istahda Space Stariin ja löydä virkistävä ajonautinto. Mukavuutta lisäävät tyylikkäät ja väljät sisätilat, hyvä näkyvyys, laadukkaat mukavuusvarusteet ja kuljettajan istuin, jossa on korkeussuunnassa säädettävä istuinosa ja pääntuki.

Space Starilla on ilo ajaa, sillä se on sekä tehokas että polttoainetaloudellinen. Ajoitpa töihin, kaupungille ostoksille tai pidempää matkaa maaseudulla, voit nauttia auton vakaasta ajettavuudesta ja vakaudesta, nopeasta kiihtyvyydestä sekä ketteryydestä, jonka ansiosta pysäköiminen ja jyrkätkin käännökset ovat lasten leikkiä.

Space Star sisältää lukuisia aktiivisia ja passiivisia turvallisuusvarusteita ja ominaisuuksia. Ajovakaudenhallinta yhdessä ABS-jarrujen ja elektronisen jarruvoiman jaon kanssa auttavat pitämään auton hallinnassa kun taas 6 turvatyynyä suojaavat kuljettajaa ja matkustajia törmäyksen sattuessa. Astu sisään Space Stariin ja nauti turvallisesta matkanteosta.

Mitsubishi Space Star alk. 15 090 €

Autoveroton hinta alkaen 12 961,51 €, arvioitu autovero 1 528,49 € + tk. 600 € = kokonaishinta 15 090 €. EU-yhd.kulutus. 5,1–5,5 l/100 km, CO2-päästöt 115–125 g/km (uusi mittaustapa). Käyttöetu alk. 255 €/kk, vapaa autoetu alk. 405 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Käyttöautosta löydät myös uusia Mitsubishi-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la