Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Mitsubishi Eclipse Cross

AUTOMAATTIVAIHTEISTO NYT 0 €

Etusi jopa yli 2 000 €*

Takuu 5 vuotta tai 100 000 km

  • 163 hevosvoimaa
  • Urheilullinen muotoilu
  • Älykäs liitettävyys
  • Saatavana S-AWC-nelivedolla

Rohkeat linjat. Upea muotoilu. Tämä veistoksellinen auto uhkuu voimaa, kuin lähtötelineissään valmiina odottava pikajuoksija. ECLIPSE CROSS jättää hitaammat taakseen ihailemaan jyrkästi kallistettua takalasiaan.

Urheilullinen ja upeasti viimeistelty ohjaamo saa pulssisi kohoamaan ja ajonautinnon huippuunsa. Kaikki yksityiskohdat on suunniteltu valppauden ja hallinnan maksimoimiseksi. Tämän ansiosta ajaminen on intuitiivista ja välitöntä.

Saavuta määränpääsi S-AWC-nelivetojärjestelmän avulla. Aja varmasti ja huoletta, vaikka tiet olisivat huonokuntoiset ja sääolosuhteet haastavat. Koe aito ajonautinto, jossa vain taivas on rajana.

Kehittynyt turvallisuusteknologia tukee turvallisempaa ajamista niin tien päällä kuin parkkipaikallakin. ECLIPSE CROSS on kokonaisvaltaisen turvallinen: siinä on aktiivista aputeknologiaa ja passiivista turvallisuustoimintoja, sekä älykkäät anturit, jotka tarkkailevat ympäristöä ja varoittavat vaaroista.

Eclipse Cross automaattimallisto alkaen 31 188 €

Mitsubishi Eclipse Cross -mallisto autoveroton hinta 21 481,98 €, arvioitu autovero 6 124,93 € + toimituskulut 600 € = kokonaishinta 28 206,91 €. EU-yhd.kulutus. 7,5 – 8,7 l/100 km, CO2-päästöt 170–196 g/km. Käyttöetu alk. 435 €/kk, vapaa autoetu alk. 600 €/kk. Uusille Mitsubishi-henkilöautoille myönnetään 5 vuoden/100 000 kilometrin takuu. Uusi Mitsubishi-autosi sisältää lisäksi 5 vuoden maksuttoman MAP-ajoturva-palvelun. *Tarjous on voimassa rajattuun erään autoja 30.4.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää, eikä sitä voi yhdistää muiden kampanjoiden kanssa. Automaattimalliston alkaen hinta sisältää toimituskulut. Kuvan auto erikoisvarustein.

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la