Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Mercedes-Benz CLA Rockstar Stockmann-kampanja

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ!

Mercedes-Benz STOCKMANN-KANTA-ASIAKASHINTAAN!

Uusi CLA Coupé ja Shooting Brake.
Helmikuun kanta-asiakasetu -4 050 €

Tähdeksi synnytään.

Rock. Star. Uusi CLA marssii itsevarman sporttisena ja muodokkaana suoraan päälavoille. Kun spottivalo pyyhkäisee sen timanttikeulaa ja valovoimaisia LED High Performance ajovaloja, ei ole epäilystäkään, kuka on tähti.

Mercedes-Benz CLA Premium Business -malleissa vakiovarusteena mm.:

Peruutuskamera, Thermotronic-ilmastointiautomatiikka, LED High Performance -ajovalot, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, Bluetooth handsfree ja Audio Streaming -toiminto, nahkaverhoiltu ohjauspyörä, Collision Prevention Assist Plus -törmäyksenestoavustin, Attention Assist -vireystilaavustin, jäähdyttimen musta timanttisäleikkö, Artico-tekonahka/kangasverhoilu, etuistuinten mukavuuspaketti. Tervetuloa tutustumaan. www.mercedes-benz.fi

Esim: CLA 180 A Premium Business: autoveroton hinta 32 150 €, kanta-asiakasetu - 4 050 €, arvioitu autovero* 7 298,81 €, toimituskulut 600 €, kanta-asiakashinta 35 998,81 €. *CO2-päästöt 124 g/km. Keskikulutus 5,4 l/100 km. Tarjous koskee kaikkia CLA Coupé- ja Shooting Brake -malleja. Tarjous on voimassa uusiin tilaussopimuksiin 28.2. asti. Kuvan autot lisävarustein.

Käyttöautosta löydät myös uusia Mercedes-Benz-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la