Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Mercedez-Benz GLC Coupé.

Parhaimmillaan kaikkialla.

Kannanotto esteettisyyden, urheilullisuuden ja adrenaliinin puolesta. Uusi GLC Coupé muovaa joistakin auton kiehtovimmista piirteistä uuden, itsetietoisen kokonaisuuden. Mercedes-Benzin ensimmäisenä niin sanottuna keskikokoisena Sport Utility Coupé -autona se lumoaa SUV- ja coupé-elementtien yhdistelmällä sekä hämmästyttävällä ajodynamiikalla.

Mikään ei ole kiehtovampaa kuin älykkyys. Eikä mihinkään verrattavissa olevaan autoon ole tarjolla niin laajaa valikoimaa innovatiivisia ajoavustinjärjestelmiä kuin uuteen GLC Coupéhen. Siinä on vakiovarusteena Collision Prevention Assist Plus -törmäyksenestoavustin. Järjestelmä voi varoittaa peräänajon vaarasta ja tarvittaessa jopa jarruttaa autoa itsenäisesti. Tehdaslisävarusteena on saatavana lisäksi ajoavustinpaketti Plus, joka yhdistää useita järjestelmiä ainutlaatuisen kattavaksi suojaksi. Jopa risteyksessä sivulta tulevat jalankulkijat voidaan tunnistaa ja käynnistää toimenpiteet heidän suojaamisekseen.

GLC 220 d Coupé 4Matic A Premium Business
alk. 65 581 €

GLC 220 d Coupé 4Matic A Premium Business kokonaishinta alk. 65 581,27 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 1 130 €/kk, käyttöetu 965 €/kk. CO2-päästöt 131 g/km, EU-keskikulutus 5,0 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 33 €/kk. Kuvan auto lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: englanti

Käyttöautosta löydät myös uusia Mercedes-Benz-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la

Mercedes-Benz CLA Coupé & Shooting Brake.

Nyt automaattivaihteisto 0 € ja rahoituskorko 1,9 %.

Lue lisää

Ajankohtaiset kampanjat.

Tutustu kaikkiin uusiin kampanjoihin tästä.

Lue lisää