Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Mercedes-Benz GLA

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ!

Mercedes-Benz GLA

Grow up. Perusta perhe.

GLA on liikkuvien perheiden auto. Se on näppärä katumaasturi, jossa riittää tilaa ja tehoa kaikenlaisiin ajotilanteisiin. Auto on kotonaan kaikissa ympäristöissä, sillä se on suunniteltu avaamaan maailma sinulle ja perheellesi – oli se sitten millainen tahansa. On aika valita oma polkusi.

Uusi GLA alk. 38 628 €

GLA 180 Premium Business kokonaishinta alk. 38 627,68 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 735 €/kk, käyttöetu 585 €/kk. CO2-päästöt 133 g/km, EU-keskikulutus 5,7 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 31 €/kk. Kuvien autot lisävarustein. Ajotietokoneen kieli: englanti.

Uusi GLA White Art Edition

Uusi GLA White Art Edition

alk. 42 515 €

Uuden GLA White Art Edition -erikoismallin design-elementit sekä erikoismalliset AMG-kevytmetallivanteet korostavat sen urheilullisen ärhäkkää luonnetta. Se on kotonaan niin urbaaneissa ympäristöissä kuin sen ulkopuolella. Missä tahansa
kuljetkin, tarjoaa mallin sporttisen ylelliset sisätilat sinulle täydellisen matkustusmukavuuden. On aika valita oma polkusi.

GLA 180 A White Art Edition kokonaishinta alk. 42 515,02 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 785 €/kk, käyttöetu 635 €/kk. CO2-päästöt 135 g/km, EU-keskikulutus 5,8 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 30 €/kk. Ajotietokoneen kieli: englanti.

Käyttöautosta löydät myös uusia Mercedes-Benz-malleja heti ajoon!

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la

MERCEDES-BENZ C-SARJAN UUDET ERIKOISMALLIT

C-sarjan Edition AMG, Exclusive ja Avantgarde.

Lue lisää

Ajankohtaiset kampanjat

Tutustu kaikkiin uusiin kampanjoihin tästä.

Lue lisää