Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Käyttöauto Huoltotili, autohuollon rahoitus

Käyttöauto Huoltotili

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Käyttöauto Huoltotili on joustava tapa rahoittaa huollot, varaosat ja muut huoltopalvelumme. 

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.

Täytä luottohakemus tästä!

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. 

Luotonhaku tekstiviestillä

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla KÄYTTÖAUTO.

Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma–pe klo 8–18). 

Käyttöauto Huoltotili -esite

Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä lainoja koskevat ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

Jaa sähköpostilla