Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.
Käyttöauto Huoltotili, autohuollon rahoitus

Käyttöauto Huoltotili

Osta nyt, maksa vasta helmikuussa!

Käyttöauto Huoltotilillä nyt korko 0 % ja kulut 0 €*

Helmikuussa 2019 päätät maksatko kerralla koko ostoksen pois kuluitta ja koroitta tai vaihtoehtoisesti voit valita useista maksuvaihtoehdoista. Kampanja on voimassa 1.9.–15.11.2018 ja koskee Huoltotilillä tehtyjä huolto-, korjaus- ja varaosalaskuja.

*Esimerkki kampanjaostoksesta, jonka asiakas maksaa kokonaisuudessaan helmikuussa: luotto-ostos 1 000 €, vuosikorko 0 %, käsittelymaksu 0 €/kk, tilimaksu 0 €, todellinen vuosikorko 0 %, luoton kustannukset 0 €, maksuerä 1 000 €, maksettava kokonaismäärä 1 000 €. Esimerkkilaskelma on tehty 15.8.2018. Laskelma edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu esimerkin maksuajan aikana. Luoton muusta käytöstä voi myös seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja on Resurs Bank AB, PL 3900, 00002 Helsinki.


Käyttöauto Huoltotili on helppo ja järkevä tapa maksaa esimerkiksi autosi huolto Käyttöautossa. Voit maksaa ostoksesi tai tilaamasi palvelut osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voi hakea jo etukäteen alla olevalla hakemuksella tai toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

Rahoituksen edut:

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksistasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.
  • Tarkista, että yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein.
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä lomakkeeseen eläkkeelle jäämisen ajankohta ja työnantajaksi ”eläkeläinen”.

Saat luottopäätöksen sähköpostiisi heti. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostoksia Käyttöauto Huoltotilillesi. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

 

Täytä luottohakemus tästä!

 

Käyttöauto Huoltotili -esite

Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä lainoja koskevat ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Jaa sähköpostilla