Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Ford Mondeo Hybrid Wagon

Nyt alkaen 379 €/kk*, korko 0 % (+ kulut)

Hybrid-älykästä.

Tyylikkään ulkoasunsa ja älykkäiden ominaisuuksiensa lisäksi uusi Mondeo Hybrid tarjoaa käyttöösi parhaat puolet molemmista moottoriteknologioista – saumattomat vaihdot sähkökäyttöisestä bensiinimoottoriin. Älykäs jarrutusenergian talteenotto, Regenerative Braking -jarrutusjärjestelmä, lataa akkua automaattisesti.

  • Itselataava hybridi
  • Sähkö- ja bensiinimoottorin saumatonta yhteistyötä
  • CO2 alk. 130 g/km

Parhaat puolet samassa paketissa. 

Uudessa Mondeo Hybridissä on sekä perinteinen polttomoottori että sähkömoottori. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti voimanlähteestä toiseen tai käyttää molempia, jotta tehon ja taloudellisuuden paras yhdistelmä saavutetaan. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä hyödyntää jopa 90 % energiasta, joka normaalisti menee jarrutuksessa hukkaan, ja käyttää sitä korkeajänniteakun lataamiseen.

Hienostuneempi tapa ajaa.

Uusi Mondeo on täynnä edistyksellistä teknologiaa, joka helpottaa elämää. Jotkin järjestelmät, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla ja kaistavahdilla, seuraavat jatkuvasti tieolosuhteita, liikennettä sekä ajotapaasi ja reagoivat niihin. Muut hyödylliset toiminnot, kuten mäkilähtöapu ja aktiivinen pysäköintiavustin, puolestaan helpottavat ajamista.

Nauti joka matkasta. 

Uudessa Ford Mondeossa on älykästä teknologiaa ja muotoilua, jotka tekevät ajomatkoista miellyttäviä niin kuljettajan kuin matkustajienkin kannalta. Säädettävä tunnelmavalaistus, automaattinen ilmastointi ja jopa hierovat Multi-Contour-istuimet edessä… Jokainen yksityiskohta on huolella harkittu, jotta matkasi olisi mahdollisimman rentouttava. Mondeo Hybrid on nyt saatavilla wagon-mallina, ja siinä on entistäkin enemmän tilaa matkatavaroille.

Ford Mondeo Hybrid Wagon alkaen
379 €/kk* tai 39 191,71 €

Ford Mondeo Hybrid Wagon alk. 39 192 € CO2-päästöillä 130 g/km, sis. toimituskulut 600 €. Vapaa autoetu alk. 760 €, käyttöetu alk. 595 €. Ford Mondeo Hybrid Wagon -malliston CO2-päästöt 130–138 g/km ja EU-keskikulutus 5,7–6,1 l/100 km. Hinnat 29.4.2019 hinnaston mukaan. Kuvan auto erikoisvarustein. *Ford Credit -esimerkkilaskelma / Ford Mondeo 2.0 187hv Hybrid Titanium HEV Wagon. Auton hinta toimituskuluineen yhteensä 39 191,71 €. Käsiraha 4 462 €, luoton perustamiskulu 190 €, luoton määrä 34 729,71 €. Laina-aika 61 kk, viimeinen suurempi erä 12 900 €, korko 0 %, käsittelymaksu 12 €/kk, kk-erä 379 €. Luottokustannus 910 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 35 639,71 €, tod. vuosikorko 0,76 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Ford Credit, Äyritie 24, 01510 VANTAA. Edut ovat voimassa rajattuun erään Mondeo-malleja.

Käyttöautosta löydät myös uusia Ford-malleja heti ajoon!

Jaa sähköpostilla

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la

UUSI FORD FOCUS ACTIVE

Korko 0 % + kulut! Uusi Focus Active – sekä 5-ovinen että Wagon – sopii aktiiviseen elämäntyyliin.

Lue lisää

Ford Fiesta Active

Fiestan crossover, joka täydentää uutta Fiesta-mallistoa saumattomasti. Nyt korko 0 %, ei muita kuluja!

Lue lisää