Uudistunut BMW 3-sarjan Sedan ja Touring

Ikoni joka vain paranee.

BMW 3-sarja on ollut ajamisen ilon edelläkävijä jo yli neljä vuosikymmentä. Uusi, urheilullisemmin muotoiltu BMW 3-sarja hioo ajamisen ilon entistä täydellisemmäksi. Uudella muotokielellään tämä urheilullinen malli yhdistää menestyksellisen historiansa loistavaan tulevaisuuteen. Edistyksellinen BMW iDrive 8 -käyttöjärjestelmä tunnistaa sinut henkilökohtaisesti aina autoon astuessasi ja tarjoaa yksilöllisen käyttökokemuksen. Näet kerralla kaiken olennaisen integroidulta Curved Display -kosketusnäytöltä.

BMW 3-sarjan Plug-in Hybrideissä yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-bensiinimoottori. Yhdessä nämä käyttövoimayksiköt mahdollistavat ajokokemuksen, joka tarjoaa erinomaisen tehotaloudellisuuden ja huippuluokan ajamisen ilon. Valitsitpa ajaa kaupungissa päästöttömästi pelkällä sähköllä tai maantiellä dynaamista suorituskykyä vaativalla teholla, optimoitu poltto- ja sähkömoottorin yhteispeli takaa parhaan käyttövoiman tarpeesi mukaan. Älykkäät ajotilat varmistavat sujuvan ajokokemuksen joka tilanteessa. Molemmissa malleissa (Sedan ja Touring) on jopa 60 kilometrin sähköinen toimintamatka. Molemmat mallit saatavilla myös xDrive-nelivetona. 

Kuten aina, puitteet ovat erinomaiset niin matkustajille kuin myös matkatavaroille. Löydä ajamisen ilo – löydä uudistunut BMW 3-sarja.

BMW 3-sarjan Sedan plug-in hybrid -mallisto
alkaen 53 897 €

BMW 3-sarjan Touring plug-in hybrid -mallisto
alkaen 55 188 €

BMW 3-sarjan Sedan plug-in hybrid alkaen 53 896,51 €, sis. toimituskulut ja autoveron. Vapaa autoetu  845 €/kk ja käyttöetu 710 €/kk. ( BMW 330e A Charged Edition ). BMW 3-sarjan Touring Plug-in Hybrid alkaen 55 187,12 €, sis. toimituskulut ja autoveron. Vapaa autoetu 865 €/kk ja käyttöetu 730 €/kk. (BMW 330e A Charged Edition). EU-yhd. kulutus 1,3-8,1l/100 km, CO2-päästöt 30-182g/km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Sähköinen toimintamatka 60 km. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan autot erikoisvarustein.