Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2018 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa. 

HAEMME TYÖNJOHTAJAA NÄRPIÖÖN

Merkkihuollon edustuksiimme Närpiössä kuuluvat Dacia-, Mercedes-Benz-, Renault- ja Volvo-henkilöautot sekä Mercedes-Benz-hyötyautot, Volvo- ja Renault-kuorma-autot ja Volvo-linja-autot.

Olet kaipaamamme lisä tiimiimme, kun olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Etsimme ahkeraa, tunnollista ja toimeen tarttuvaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Osaat työskennellä itsenäisesti sekä itseohjautuvasti mutta omaat hyvät tiimityötaidot. Olet nopea oppimaan uutta ja puhut sujuvasti suomea ja ruotsia. Aikaisempi autoalan työkokemus katsotaan eduksi, muttei ole pakollista. Tärkeintä on hyvä asenne!

Tarjoamme suuren perheyhtiön tuomat edut ja viihtyisän työympäristön sekä mahdollisuuden tehdä työtä maailman johtavien automerkkien parissa, alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jan Brännback puh. 0500 284 825, jan.brannback@kayttoauto.fi

Hakemus ja CV 24.2.2019 mennessä osoitteeseen jan.brannback@kayttoauto.fi tai sähköisellä rekrytointilomakkeella.

Jaa sähköpostilla