Mekaanikko Kokkolaan

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa. Merkkihuollon edustuksiimme Kokkolassa kuuluvat BMW, Citroën, Mercedes-Benz, Nissan, Opel ja Škoda. 

Haemme Škoda-mekaanikkoa Kokkolaan

Etsimme tulevaa Škoda-mekaanikkoa Kokkolaan. Korjaamollamme työtehtävät koostuvat Škoda- sekä muiden edustamiemme automerkkien huolto- ja korjaustöistä.

Odotamme sinulta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta, ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. Hallitset tietotekniikan perustaidot ja olet joustava asiakaspalvelija. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta myös tiimityöskentelytaidot ovat hallussasi. Edustamiemme merkkien tuntemus ja aiemman työkokemuksen kautta hankitut käytännön taidot katsotaan eduksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Annamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä yhdessä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Soita Niklakselle, kysy lisätietoja ja sovi aikasi haastatteluun!

Korjaamopäällikkö Niklas Storbacka, puh. 044 5502 788.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisellä rekrytointilomakkeella.