Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2018 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa.

Käyttöauto huoltaa Jyväskylässä Citroën-, Ford-, Mercedes-Benz- ja Nissan-henkilöautoja.

HAEMME JYVÄSKYLÄÄN 
MERCEDES-BENZ-MEKAANIKKOA

 

Tehtävään vaaditaan ammatillista osaamista ja/tai teknistä koulutusta. Hallitset tietotekniikan perustaidot sekä olet oma-aloitteinen ja joustava asiakaspalvelija. Olet osa huoltotiimiämme ja ilmaiset itseäsi selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulta toivomme reipasta ja rivakkaa asennetta sekä halua kehittyä huippuosaajaksi.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Tarjoamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön tukemana. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Matti Janhunen, puh. 044 7504 250.

Lähetä hakemus ja CV 20.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen matti.janhunen@kayttoauto.fi tai täytä sähköinen rekrytointilomake. 

Jaa sähköpostilla