Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

 

Käyttöauto Oy on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autokaupan vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Palveluksessamme on yli 500 autoalan ammattilaista. Vuoden 2018 liikevaihto oli noin 360 miljoonaa euroa kokonaismyynnin ollessa noin 15 000 autoa.

Käyttöauto huoltaa Vaasassa Audi-, BMW-, Chrysler, Dodge, Jeep, Mercedes-Benz-, Mitsubishi-, SEAT- ja Volkswagen-henkilöautoja sekä BMW-moottoripyöriä. 

Haemme Audi- ja Volkswagen-mekaanikkoja Vaasaan

Etsimme kokenutta mekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen kilpailukykyisellä palkalla. Työn tarkka kuva määrittyy kiinnostuksesi ja osaamisesi kautta. Saatat päästä tekemään monimutkaisia sähköjärjestelmien diagnostiikkatehtäviä, uusien laitteiden sekä varusteiden asennuksia, määräaikaishuoltoja tai korjauksia.

Tarjoamme nykyaikaiset työkalut ja mahdollisuuden kouluttautua. Annamme mahdollisuuden luoda uraa monipuolisissa huoltotehtävissä yhdessä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja oma-aloitteista toimintatapaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Lövmark puh. 044 7602 581.

Hakemukset 31.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niklas.lovmark@kayttoauto.fi tai sähköisellä rekrytointilomakkeella

Jaa sähköpostilla