IT-tukihenkilö Tampereelle

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa. Oletko sinä seuraava huipputyyppimme?

Haemme Tampereelle IT-tukihenkilöä.

Haemme hyvät tietotekniset sekä sosiaaliset taidot omaavaa henkilöä IT-tukihenkilöksi. IT-tukihenkilönä työtehtäviisi kuuluvat mm. käyttäjien neuvonta, teknisten ongelmien ratkaisu, työasemien tekninen tuki sekä työasemien ja oheislaitteiden asennukset.

Tehtävään edellytämme:

  • Tavoitteellista työskentelyotetta ja kykyä saattaa tehtävät loppuun
  • Hyviä viestinnällisiä taitoja sekä palveluasennetta
  • Luovaa ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa
  • Työasemien ja lisälaitteiden sekä mobiililaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet, puhelimet)
  • Ajokortti B-luokka
  • Ymmärrystä IT:n peruskäsitteistä, palvelinympäristöistä, järjestelmistä sekä palveluiden hallinnasta
  • Halua kehittyä monipuolisissa työtehtävissä.

Aiempi kokemus IBM Lotus Notes ja Client Access -tuoteperheistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työn lisäksi työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kimmo Vuolle puh. 040 7507 237 (ti 7.7., to 9.7. ja ti 14.7. klo 13–14).

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.7.2020 mennessä sähköisellä rekrytointilomakkeella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.