Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

KÄYTTÖAUTO ON VALITTU SUOMEN PARHAAKSI käytettyjen autojen AUTOLIIKEKETJUKSI VUONNA 2018

Käyttöauto on sijoittunut ykköseksi Auto Bild Suomen Palvelu 1 -ostotutkimuksessa käytettyjä autoja myyvien ketjujen sarjassa.

Jälleen ykkönen!

Auto Bild Suomi on valinnut Käyttöauton Suomen parhaaksi käytettyjen autojen autoliikeketjuksi vuonna 2018. Uusien autojen kategoriassa pärjäsimme myös hyvin ja olimme kärkinelikossa! Vuosi sitten sijoitus uusien autojen sarjassa oli ensimmäinen.

"Käyttöauto ansaitsi ykkössijan saatuaan kilpakumppaneitaan selvästi paremmat asiakkaan antamat subjektiiviset arviot palvelun ystävällisyydestä ja myyntihenkisyydestä. Käytettyjä myyvistä liikkeistä auton ominaisuuksien kartoitus ja auton myyntiesittely onnistuivat Käyttöautossa parhaiten." Auto Bild Suomi 12/2018 

Sekä uusien että käy­tettyjen autojen myynnissä korostui Käyttöauton hyvä palvelun osaamisen taso. Käyttö­auto oli nyt ensimmäistä kertaa mukana myös käytettyjen autojen tutkimuksessa.

Lehden vertailussa suurimman painoarvon antoi autoliikkeen onnistuminen asiakaspalvelussa. Myös asiakkaan saamaa kokonaisvaikutelmaa asioimisesta autoliikkeessä painotettiin tutkimuksessa. Lisäksi verrattiin muun muassa liikkeiden onnistumista sähköisessä palvelussa ja liiketilojen siisteydessä. Valtakunnallisen tutkimuksen kohteena oli 12 automerkin jälleenmyyjät ja 11 käytettyjen autojen myyntiketjua. Jokaiselle merkille tehtiin 25 asiointia ja jokaiseen käytettyjen autojen ketjuun tehtiin 12 testikäyntiä. Käyntejä tehtiin koko Suomen alueella helmi-kesäkuussa 2018.

Jaa sähköpostilla