Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Uusi Audi Q8

Järki vie sinut perille. Mielikuvitus kaikkialle.

Kohtaa uusi Audi Q8. Sen rohkeus ja voima vievät ison kokoluokan SUV-mallin uusiin ulottuvuuksiin. Urheilullisen coupémainen muotoilu, keulan kahdeksankulmainen singleframe-säleikkö ja näyttävät HD Matrix LED -ajovalot tekevät jo  ensikohtaamisesta unohtumattoman. Ohjaamon kaksi isoa personoitavaa kosketusnäyttöä, Audi connect -liitettävyyspalvelut, nelipyöräohjaus sekä Audi quattro -neliveto takaavat, että jokainen kilometri on todellinen nautinto. Audi on enemmän. Nyt ja tulevaisuudessa.

Uudessa Q8-mallissa yhdistyvät neliovisen luksus-coupén tyylikkyys ja suuren katumaasturin monipuolinen käytännöllisyys. Maastoajoonkin suunniteltu vankkarakenteinen Q8 on monipuolisten toimintojensa ja kattavien liitettävyysominaisuuksiensa ansiosta luotettava kumppani niin työmatkoilla kuin vapaa-ajan reissuillakin. Ilmeikäs muotoilu ja uusi singleframe-säleikkö tuovat mieleen alkuperäisen Audi quattron. Runsaasti varusteltu ja tyylikäs sisätila kosketusnäyttöineen ja huipputeknisine navigointiominaisuuksineen takaa, että Audi Q8 on luotettava kumppanisi niin työmatkoilla kuin vapaa-ajan reissuillakin.

Audi Q8 128 498 €

Audi Q8 50 TDI 210 kW quattro tiptronic 3.0 V6 210 kW (286 hv) alk. 128 497,86 €, hinta CO2-päästöllä 216 g/km (uusi mittaustapa). Vapaa autoetu 2 010 €, käyttöetu 1 845 €. Yhdistetty EU-kulutus 8,3 l/100 km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. 

Käyttöautosta löydät myös uusia Audi-malleja heti ajoon!

Jaa sähköpostilla

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la

Käyttödiili – huoleton, joustava ja helppo

Nauti autoilusta kiinteään kuukausihintaan.

Lue lisää

Uusi Audi A6

Lisäetuna varustepaketit kampanjahintaan.

Lue lisää