Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Täysin uusi Audi Q3

ELÄMÄSI KUMPPANI.

Täysin uusi Audi Q3 on auto elämän kaikkiin käänteisiin.

Luokassaan se on ainutlaatuinen yhdistelmä urheilullista luonnetta sekä ajamisen ja matkanteon mukavuutta. Ketterä kaupungissa, nautittava maantiellä ja pystyvä sivupolulla. Audi Q3:n uusi tilakonsepti tarjoaa lukemattoman määrän vaihtoehtoja takaistuinten ja tavaratilan optimaaliseen hyödyntämiseen. Niinpä se taipuu niin lapsiperheen kuin vaikkapa aktiivisen pariskunnan tarpeisiin. Digitaalisuus ja personoitavuus? Ne tulevat luonnollisesti vakiona.

Monipuolinen kokonaisuus.

Uusi Audi Q3 on koko perheen katumaasturi, joka on todella monipuolinen kokonaisuus. Toisen sukupolven malli näyttää entistä varmemmalta ja on huomattavasti monipuolisempi arkikäytössä, koska tilaa, muunneltavuutta ja käytännöllisiä yksityiskohtia on entistä enemmän. Kahdeksankulmainen Singleframe-säleikkö ja suuret sivuilla olevat ilman sisäänottoaukot antavat keulalle erittäin itsevarman ilmeen. Suuri ja muunneltava: Takaistuinten ja selkänojien asennosta riippuen tavaratilan kokonaistilavuus on 530 tai 675 litraa. Kun istuimen selkänoja on taitettu alas, tilaa on peräti 1 525 litraa. Lisäksi uusi Audi Q3 sisältää suuren MMI-kosketusnäytön. Uudet apujärjestelmät auttavat kuljettajaa pysäköitäessä, kaupunkiajossa ja pitkillä ajomatkoilla. Näiden ja edelleen kehitetyn jousituksen ansiosta auto on myös entistä mukavampi.

Elämä on huikea matka, jossa tärkeämpää kuin matka itse, on kenen kanssa sen teet.

Uusi Audi Q3 alk. 44 502 €

Audi Q3 Launch Edition Business 30 TFSI 110 kW (150 hv) alk. 44 502,06 €, hinta CO2-päästöllä 162 g/km (uusi mittaustapa). Vapaa autoetu 830 €, käyttöetu 665 €. Yhdistetty EU-kulutus 7,2 l/100 km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein. 

Käyttöautosta löydät myös uusia Audi-malleja heti ajoon

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la