Huomio! Käytät vanhaa selainta, suosittelemme vaihtamaan sen uudempaan.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Täysin uusi Audi A1 Sportback

Isompi. Sportimpi. Audimpi.

Persoonallisuus on paras tyyli.

Täysin uusi Audi A1 Sportback on paitsi persoonallinen, niin myös entistä urheilullisempi ja tuntuvasti tilavampi. Niin edessä, takana kuin tavaratilassa. Sen dna:ssa sykkii vahvana digitaalisuus ja moderni infotainment-järjestelmäkin kestää vaivatta vertailun isomman kokoluokan autoihin.

Tilava, urheilullinen ja tunteita herättävä.

Uusi Audi A1 Sportback määrittelee kompaktien autojen luokan uudelleen. Urheilullisesta Ur-quattrosta viitteitä saanut vaikuttava, maskuliininen muotoilu on suositun kompaktin auton toisen sukupolven tunnusmerkki. Sisätiloissa painopisteenä on kuljettaja, ja muotoilu on tunnepohjaista ja mukautettavaa. Tavoitteeksi ilmoitettiin ”kompaktien autojen luokan urheilullisimmat sisätilat”. Koska auton infotainment-järjestelmä ja kuljettajaa avustavat järjestelmät ovat suuremman kokoluokan autojen tasolla, A1 Sportback on tiiviisti yhteydessä digitaaliseen maailmaan.

Business-mallisto alk. 24 905 €.

Audi A1 Sportback Business 30 TFSI 85 kW (116 hv) alk. 24 904,22 €, hinta CO2-päästöllä 123 g/km (uusi mittaustapa). Vapaa autoetu 560 €, käyttöetu 395 €. Yhdistetty EU-kulutus 5,5 l/100 km. Hinta sisältää toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Käyttöautosta löydät myös uusia Audi-malleja heti ajoon

Varaa koeajo

Etsi yhteystietoja palvelun ja merkin perusteella

arkisin
la