Audi A1 Citycarver

Itsevarma edelläkävijä ja kompakti kaupunkiauto.

Uusi Audi A1 citycarver on kompakti kaupunkiauto, joka ei jätä kylmäksi. Sen korotettu maavara, urheilullinen ulkonäkö ja dna:ssa sykkivä digitaalisuus takaavat, että meno asfalttiviidakossa on harvoin ollut yhtä maittavaa.

Helposti tunnistettava muotoilu, monipuoliset varustevaihtoehdot ja ketterä ajotuntuma tekevät Audi A1 citycarverista monien etujen auton. Audi A1:n entuudestaan vahvaan muotoiluun on tullut citycarverin myötä uudenlaista jykevyyttä. Audi A1 citycarverin kokonaiskorkeus, maavara ja istumakorkeus ovat suuremmat kuin A1 Sportbackin. Kompaktiksi autoksi Audi A1 citycarverissa on myös reilun kokoinen tavaratila: 335 litraa. Takaistuimien selkänojat alas taitettuina tavaratilan kokonaistilavuus on 1 090 litraa – ihanteellinen matkatavaratila kahden hengen lomailuun. Kattoboksilla ja muilla alkuperäisillä Audi-lisävarusteilla säilytystilaa on helppo lisätä entisestään.

Audi A1 citycarveriin on saatavilla runsaasti digitaalisia toimintoja ja palveluita, kuten täysin digitaalinen 10,25 tuuman mittaristo, josta nopeutta ja muita ajoneuvon tietoja on helppo seurata. Lisävarusteena on myös saatavilla Audin virtuaalinen mittaristo, joka näyttää tiedot eri näyttöympäristöissä. Keskikonsolin vakiovarusteisiin kuuluvasta MMI-järjestelmästä voidaan käyttää mm. Audi connectin digitaalisia palveluita.

Vakiovarusteena mm.

  • S tronic -automaattivaihteisto
  • MMI Radio plus 8.8” MMI kosketusnäytöllä
  • Audi Music Interface
  • Audi Smartphone Interface
  • Automaatti-ilmastointi
  • Audi connect safety & service

Audi A1 Citycarver Business alk. 30 637 €